F Boy Erased trailer: Nicole Kidman και Russell Crowe στο νέο δράμα του Joel Edgerton - FilmBoy Boy Erased trailer: Nicole Kidman και Russell Crowe στο νέο δράμα του Joel Edgerton - FilmBoy
  • Latest News

    Boy Erased trailer: Nicole Kidman και Russell Crowe στο νέο δράμα του Joel Edgerton


    Δεν ξέρω αν στην Αμερική υπάρχουν όντως ‘Προγράμματα μετατροπής ομοφυλόφιλων’ αλλά είναι η δεύτερη φορά που τα συναντάμε στο Hollywood σε διάστημα λίγων ημερών.
    Προηγήθηκε το trailer του The Miseducation of Cameron Post όπου η gay είναι κοπέλα, και τώρα το Boy Erased το οποίο προφανώς αναφέρεται σε gay αγόρι.

    Το Boy Erased αναφέρει την αληθινή ιστορία του Jared (Lucas Hedges), γιου ενός βαπτιστή πάστορα σε μια μικρή αμερικανική πόλη, ο οποίος αποκαλύπτεται στους γονείς του (Nicole Kidman και Russell Crowe) στην ηλικία των 19 ετών. 
    Ο Jared βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τελεσίγραφο: ή θα παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα μετατροπής ομοφυλόφιλων, ή θα εκδιωχθεί από την οικογένεια, και τους φίλους του.

    Αυτή είναι η δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του Αυστραλού Joel Edgerton μετά το The Gift πριν τρία χρόνια.
    Το Boy Erased θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου και το trailer βρίσκεται παρακάτω.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Boy Erased trailer: Nicole Kidman και Russell Crowe στο νέο δράμα του Joel Edgerton Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top