F Target Number One trailer: Ο Josh Hartnett αποκαλύπτει συνωμοσίες στο δημοσιογραφικό θρίλερ του Daniel Roby - FilmBoy Target Number One trailer: Ο Josh Hartnett αποκαλύπτει συνωμοσίες στο δημοσιογραφικό θρίλερ του Daniel Roby - FilmBoy
  • Latest News

    Target Number One trailer: Ο Josh Hartnett αποκαλύπτει συνωμοσίες στο δημοσιογραφικό θρίλερ του Daniel Roby


    Ο Καναδός Daniel Léger είναι ένας πρώην ηρωινομανής που μπλέκεται με τους λάθος ανθρώπους και καταλήγει άδικα κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών και καταδικάζεται σε 100 χρόνια φυλάκιση στα μπουντρούμια της Μπανγκόκ. 
    Όταν ο ρεπόρτερ Victor Malarek ανακαλύπτει την υπόθεσή του, αρχίζει να την ερευνά αποκαλύπτοντας συνωμοσίες που φτάνουν μέχρι τα ανώτατα αξιώματα και, προσπαθώντας να ισορροπήσει την οικογενειακή του ζωή με το καθήκον, κάνει ότι μπορεί για να βγάλει το σκάνδαλο στη φόρα.



    Βασισμένος σε πραγματική ιστορία, ο Daniel Roby (Dans la Brume) παρουσιάζει τη νέα του ταινία Target Number One με πρωταγωνιστές τους Josh Hartnett (Inherit the Viper), Antoine Olivier Pilon (Mommy), Jim Gaffigan (Troop Zero), J.C. MacKenzie (The Irishman) και Stephen McHattie (Death Wish).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Target Number One trailer: Ο Josh Hartnett αποκαλύπτει συνωμοσίες στο δημοσιογραφικό θρίλερ του Daniel Roby Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top