F Cold Pursuit trailer: Ο Liam Neeson αναζητά το δολοφόνο του γιου του σε παγωμένες βουνοκορφές - FilmBoy Cold Pursuit trailer: Ο Liam Neeson αναζητά το δολοφόνο του γιου του σε παγωμένες βουνοκορφές - FilmBoy
  • Latest News

    Cold Pursuit trailer: Ο Liam Neeson αναζητά το δολοφόνο του γιου του σε παγωμένες βουνοκορφές


    Έχοντας μπει πια σε ηλικία σύνταξης, η κρίση που περνάει ο Liam Neeson εδώ και καμιά δεκαετία μοιάζει να πλησιάζει στο τέλος της, με τον ταλαντούχο ηθοποιό σιγά σιγά να επιστρέφει σε πιο καλλιτεχνικά αξιόλογους ρόλους, όπως το πρόσφατο Silence, όμως όπως κάθε εθισμός, δε κόβεται με το μαχαίρι, έτσι μέσα στα επόμενα χρόνια θα δούμε τον ηθοποιό σε αρκετές ακόμη ταινίες περιπέτειας, όπως το Cold Pursuit.

    Στη ταινία του Νορβηγού Hans Petter Moland, υποδύεται τον Nels, έναν οδηγό εκχιονιστικού στα Βραχώδη Όρη που μαθαίνει άξαφνα ότι ο γιος του βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών. 
    Γνωρίζοντας ότι δεν είναι χρήστης, ο Nels αναζητά την άκρη του νήματος και όταν τη βρίσκει σε ένα καρτέλ ναρκωτικών που τον δολοφόνησε, αποφασίζει να πάρει εκδίκηση.

    Το Cold Pursuit αποτελεί remake του νορβηγικού In Order of Disappearance (2014), με το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό να είναι ότι ο Moland ήταν σκηνοθέτης και του πρωτότυπου!

    Το σενάριο έγραψε ο πρωτοεμφανιζόμενος Frank Baldwin, με τους Laura Dern (The Last Jedi), Emmy Rossum (Beautiful Creatures), Tom Bateman (Murder on the Orient Express) και ο William Forsythe (Halloween 2007).

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη του χειμώνα. 
    Δείτε το trailer

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cold Pursuit trailer: Ο Liam Neeson αναζητά το δολοφόνο του γιου του σε παγωμένες βουνοκορφές Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top