F My True Fairytale trailer: Κάθε παραμύθι κρύβει πίσω του μια τραγωδία... - FilmBoy My True Fairytale trailer: Κάθε παραμύθι κρύβει πίσω του μια τραγωδία... - FilmBoy
  • Latest News

    My True Fairytale trailer: Κάθε παραμύθι κρύβει πίσω του μια τραγωδία...


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Gravitas Ventures το trailer του δράματος φαντασίας My True Fairytale.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, τρεις φίλοι έχουν ένα τρομερό ατύχημα με το αυτοκίνητο, με την Sarah και τον Andre να βγαίνουν σχεδόν από θαύμα σώοι. 
    Όμως κανείς δεν μπορεί να βρει την 17χρονη Angie, με τη νεαρή κοπέλα να ξυπνάει σε έναν.. άλλο κόσμο όπου το όνειρό της να είναι υπερήρωας έχει γίνει πραγματικότητα.

    Ο μικρομηκάς D. Mitry το 2017 έχασε τη 17χρονη κόρη του σε ένα παρόμοιο δυστύχημα και όπως ομολογεί, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσει την απώλειά της ήταν να καθίσει και να γράψει την ιστορία της με έναν τρόπο ώστε να την φέρει πίσω κοντά του, και αυτή η ιστορία έγινε το My True Fairytale.

    Πρωταγωνιστούν οι Emma Kennedy, BJ Mitchell (Delirium), Morgan Lindholm (Truth or Dare), Bruce Davison (Insidious: The Last Key), Darri Ingolfsson (Songbird), Joanna Cassidy (The Grudge 2), Mark Daugherty (Captain Marvel), Corin Nemec (Run Hide Fight) και Taylor Cole (12 Rounds).

    Το My True Fairytale θα κάνει την εμφάνισή του στις vod πλατφόρμες στις 9 Απριλίου.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: My True Fairytale trailer: Κάθε παραμύθι κρύβει πίσω του μια τραγωδία... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top