F Η Halle Berry ανακαλύπτει εξωγήινους κάτω από το σπίτι της! - FilmBoy Η Halle Berry ανακαλύπτει εξωγήινους κάτω από το σπίτι της! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Halle Berry ανακαλύπτει εξωγήινους κάτω από το σπίτι της!


    Παρότι ακόμα δεν αποτελεί κανόνα, είναι σίγουρα ευχάριστο να βλέπεις γυναίκες ηθοποιούς που έχουν περάσει τα πρώτα ήντα να συνεχίζουν να βρίσκουν αξιόλογους ρόλους σε μεγάλες ταινίες, κάτι που πριν μόλις μερικές δεκαετίες αποτελούσε σπάνιο φαινόμενο και για πολύ λίγες.

    Έχοντας περάσει μια κοιλιά στη καριέρα της, η Halle Berry τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δυναμικά και μετά τις συμμετοχές της στα John Wick 3 και Kingsman 2, έχει επανακτήσει το χαρακτήρα της "εμπορικής" ηθοποιού, κάτι που θα εξαργυρώσει με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο υπερθέαμα του Roland Emmerich, Moonfall, και που παράλληλα της έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και πίσω από τη κάμερα στο Bruised.

    Φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί, με την Halle Berry να συμφωνεί πρόσφατα να πρωταγωνιστεί σε μία ακόμα περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με τον τίτλο Mothership.

    Σύμφωνα με το στόρι, η Sara Morse είναι μια μητέρα που ένα χρόνο μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του συζύγου της, ανακαλύπτει κάτω από την αγροικία τους ένα εξωγήινο αντικείμενο, και μαζί με τα παιδιά της ξεκινάει μια περιπέτεια προς το άγνωστο αναζητώντας τον άνδρα της και την αλήθεια.

    Το σενάριο του Mothership έγραψε ο Matt Charman του υποψήφιου για Όσκαρ Bridge of Spies, με τον 40χρονο σεναριογράφο να κάνει εδώ και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

    Η ταινία θα είναι μια συμπεραγωγή της MRC Film και του Netflix, με το δεύτερο προφανώς να έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής.
    Τα γυρίσματα του Mothership αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στην άνοιξη.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Halle Berry ανακαλύπτει εξωγήινους κάτω από το σπίτι της! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top