F Dawn of War trailer: Διπλοί πράκτορες, Ναζί, Κόκκινος Στρατός και στη μέση ένας κρυφός έρωτας, στο ενδιαφέρον κατασκοπικό δράμα - FilmBoy Dawn of War trailer: Διπλοί πράκτορες, Ναζί, Κόκκινος Στρατός και στη μέση ένας κρυφός έρωτας, στο ενδιαφέρον κατασκοπικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Dawn of War trailer: Διπλοί πράκτορες, Ναζί, Κόκκινος Στρατός και στη μέση ένας κρυφός έρωτας, στο ενδιαφέρον κατασκοπικό δράμα


    Το να ξεκινάει ένας νέος σκηνοθέτης τη καριέρα του με μια παιδική περιπέτεια, δεν ακούγεται περίεργο. 
    Όμως το να κάνει το αμέσως επόμενό του βήμα με ένα επικό πολεμικό/κατασκοπικό δράμα, δεν το λες και αναμενόμενο.
    Αυτή τη πορεία ακολούθησε ο Εσθονός Margus Paju που μας παρουσιάζει το πολλά υποσχόμενο Dawn of War.

    Όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος, η ταινία μας πάει στην αυγή του πολέμου και συγκεκριμένα στον Αύγουστο του 1939. 
    Μόνη ανάμεσα στον Στάλιν και στον Χίτλερ, η Εσθονία δέχεται σοβαρό πλήγμα όταν δολοφονείται ο επικεφαλής της σοβιετικής της αντικατασκοπίας, κινώντας υποψίες που στις τάξεις της κρύβεται κάποιος "βαλτός". 
    Καθώς τα πολιτικό-στρατιωτικά γεγονότα εξελίσσονται παγκοσμίως με ραγδαία ταχύτητα, η ευθύνη της εύρεσης αυτού του διπλού κατασκόπου πέφτει στον πράκτορα Feliks Kangur. 
    Ενόσω όμως τον αναζητά, τόσο η Γερμανία όσο και η Σοβιετική Ένωση κινούνται προς την κατάληψη της γειτονικής Πολωνίας, με τον Feliks να κάνει μια τρομακτική ανακάλυψη. 
    Επόμενος στόχος του Κόκκινου Στρατού είναι η Εσθονία, κάτι που θα είναι καταστροφικό τόσο για τη χώρα του όσο και για την μυστική του σχέση με την νεαρή Πολωνή ιστορικό τέχνης Maria.

    Το Dawn of War βγήκε στις εσθονικές αίθουσες τον περασμένο Οκτώβριο και γνώρισε μεγάλη εμπορική και κριτική επιτυχία με τον τίτλο O2, με την βρετανική Kaleidoscope να εξασφαλίζει τα δικαιώματα, να το μετονομάζει σε Dawn of War και να το έχει έτοιμο για τη παγκόσμια αγορά.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dawn of War trailer: Διπλοί πράκτορες, Ναζί, Κόκκινος Στρατός και στη μέση ένας κρυφός έρωτας, στο ενδιαφέρον κατασκοπικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top