F Funny Face trailer: Ο εκδικητής κάνει τη μάσκα ή η μάσκα τον εκδικητή; - FilmBoy Funny Face trailer: Ο εκδικητής κάνει τη μάσκα ή η μάσκα τον εκδικητή; - FilmBoy
  • Latest News

    Funny Face trailer: Ο εκδικητής κάνει τη μάσκα ή η μάσκα τον εκδικητή;


    Ανερχόμενος δημιουργός του ανεξάρτητου αμερικάνικου κινηματογράφου, ο Tim Sutton (Donnybrook) έχει... κάτι αλλά η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει καταφέρει να το τελειοποιήσει ώστε να πάρουμε ένα πραγματικά αξιόλογο αποτέλεσμα.

    Στη νέα του ταινία Funny Face μας συστήνει δύο νεαρούς, τη μουσουλμάνα Zama που το έσκασε από το σπίτι των θείων της αναζητώντας μια νέα αρχή αλλά καταλήγει να ζει στο δρόμο, και τον διαταραγμένο Saul που αποφασίζει να γίνει "αυτοσχέδιος υπερήρωας" και φορώντας μία μάσκα να εκδικηθεί την ανελέητη κατασκευαστική εταιρία που παίρνει το σπίτι των παππούδων του. 
    Οι δύο "εκδικητές" της γειτονιάς ξεκινούν μια οδύσσεια που θα τους διδάξει για τον κίνδυνο, την αγάπη και την τραγωδία.

    Πρωταγωνιστούν οι Cosmo Jarvis (Calm with Horses), Dela Meskienyar, Jonny Lee Miller (T2 Trainspotting), Victor Garber (Happiest Season), Rhea Perlman (Poms) και Dan Hedaya (Fantastic Beasts and Where to Find Them).

    Το Funny Face έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο περσινό φεστιβάλ Βερολίνου και στα τέλη Μαρτίου θα γίνει διαθέσιμο στις vod πλατφόρμες.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Funny Face trailer: Ο εκδικητής κάνει τη μάσκα ή η μάσκα τον εκδικητή; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top