F Η Halle Berry θα σκηνοθετήσει τον εαυτό της στα κλουβιά της MMA στη ταινία Bruised! - FilmBoy Η Halle Berry θα σκηνοθετήσει τον εαυτό της στα κλουβιά της MMA στη ταινία Bruised! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Halle Berry θα σκηνοθετήσει τον εαυτό της στα κλουβιά της MMA στη ταινία Bruised!


    Την Halle Berry την έχουμε δει σε αρκετές ταινίες δράσης, από τα X-Men και το Die Another Day μέχρι το Swordfish και το πρόσφατο Kingsman: The Golden Circle, όμως νομίζω ότι ποτέ δεν ταυτίστηκε με πολεμικές τέχνες, έτσι μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όταν μάθαμε ότι ετοιμάζεται για πρώτη φορά στη καριέρα της να καθίσει στη καρέκλα του σκηνοθέτη για ένα MMA δράμα!

    Το σενάριο του Bruised, όπως είναι ο τίτλος της ταινίας, έχει γράψει η πρωτοεμφανιζόμενη Michelle Rosenfarb και σύμφωνα με αυτό, η Jackie είναι μια ατιμασμένη μαχήτρια του MMA (Mixed Martial Arts) που απέτυχε στο μοναδικό πράγμα που ήταν καλή στη ζωή της, στο να μάχεται. 
    Όταν ο 6χρονος γιος της που εγκατέλειψε πριν χρόνια εμφανίζεται στη πόρτα της, η Jackie θα πρέπει να πολεμήσει τους δαίμονές της, να έρθει αντιμέτωπη με ένα νέο αστέρι του MMA και να γίνει η μητέρα που ποτέ δεν ήταν.

    Το Bruised μας θυμίζει κάτι από το εξαιρετικό Warrior και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι εξίσου καλό. 
    Ένα θεματάκι που έχουμε είναι με την ηλικία της κυρίας Berry που θα έχει και το πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας και στα 50+ της, σε όσο καλή σωματική κατάσταση και να είναι, ακούγεται λίγο περίεργο να υποδυθεί μια μαχήτρια ενός ιδιαίτερα άγριου και σκληρού αθλήματος όπως το MMA.
    Τα γυρίσματα ξεκινούν τον ερχόμενο Μάρτιο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Halle Berry θα σκηνοθετήσει τον εαυτό της στα κλουβιά της MMA στη ταινία Bruised! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top