F The Vault trailer: Ο Freddie Highmore κλέβει την τράπεζα της Ισπανίας, στη νέα ταινία του Jaume Balagueró! - FilmBoy The Vault trailer: Ο Freddie Highmore κλέβει την τράπεζα της Ισπανίας, στη νέα ταινία του Jaume Balagueró! - FilmBoy
  • Latest News

    The Vault trailer: Ο Freddie Highmore κλέβει την τράπεζα της Ισπανίας, στη νέα ταινία του Jaume Balagueró!


    Το γεγονός ότι η δημοφιλέστερη (αλλά σίγουρα όχι και η καλύτερη) ισπανική σειρά των τελευταίων ετών καταπιάνεται με ληστείες τραπεζών μπορεί να μην απαγορεύει κάθε άλλο δημιουργό της χώρας να παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο, όμως θα πρέπει να είναι έτοιμος να... πέσει στη σύγκριση. 
    Λέτε το The Vault να καταφέρει να βγει κερδισμένο;

    Ο ιδιόρρυθμος έμπορος έργων τέχνης Walter Moreland θέλει να παραβιάσει το ασφαλέστερο θησαυροφυλάκιο του κόσμου, εκείνο της τράπεζας της Ισπανίας ώστε να κλέψει έναν αμύθητης αξίας θησαυρό που κρύβει στα βάθη του. 
    Για να τα καταφέρει, συγκεντρώνει μία ταλαντούχα ομάδα ληστών που με ηγέτη τον νεαρό αλλά εξαιρετικά ευφυή μηχανικό Thom Laybrick θα αποπειραθούν το αδιανόητο, να πραγματοποιήσουν τη ληστεία ενώ απ' έξω θα ουρλιάζει χιλιάδες κόσμου παρακολουθώντας τον τελικό του Μουντιάλ!

    Το σενάριο του The Vault έγραψαν οι Rowan Athale (Outside the Wire), Michel Gaztambide (Gigantes) και Borja Glez. Santaolalla, με τη σκηνοθεσία να βρίσκεται στα χέρια ενός παλιού γνωστού, του Jaume Balagueró των [Rec] και Mientras Duermes που μετά το κάκιστο πρόσφατο Muse σίγουρα χρειάζεται ένα comeback.

    Πρωταγωνιστούν οι Freddie Highmore (The Art of Getting By), Sam Riley (Radioactive), Luis Tosar (El Desconocido), Astrid Bergès-Frisbey (King Arthur), Axel Stein, Liam Cunningham (The Childhood of a Leader) και η Famke Janssen (The Postcard Killings).

    Το The Vault υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έβγαινε στις αίθουσες στα τέλη της περασμένη χρονιάς αλλά λόγω των συνθηκών καταλήγει απευθείας σε digital στα τέλη Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Vault trailer: Ο Freddie Highmore κλέβει την τράπεζα της Ισπανίας, στη νέα ταινία του Jaume Balagueró! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top