F Sleep Tight trailer: Νέο Ισπανικό θρίλερ σε κτίριο από τον σκηνοθέτη του [REC] - FilmBoy Sleep Tight trailer: Νέο Ισπανικό θρίλερ σε κτίριο από τον σκηνοθέτη του [REC] - FilmBoy
  • Latest News

    Sleep Tight trailer: Νέο Ισπανικό θρίλερ σε κτίριο από τον σκηνοθέτη του [REC]

    Κι ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στα επερχόμενα φιλμ του [REC], ο συν-σεναριογράφος και σκηνοθέτης του [REC] 4: Apocalypse Jaume Balaguero έχει έτοιμο ένα άλλο φιλμ που θα βγει στις αίθουσες νωρίτερα.

    Πρόκειται για το σκοτεινό θρίλερ Sleep Tight (Mientras Duermes ο Ισπανικός τίτλος) το οποίο θα δούμε πρώτα στο φετινό Sitges και μέσα στο Χειμώνα στις Ισπανικές αίθουσες.

    Ο Cesar είναι θυρωρός σε μια πολυκατοικία στη Βαρκελώνη.
    Περνά απαρατήρητος από τους ενοίκους – όπως οι περισσότεροι θυρωροί – αλλά εκείνος τους παρατηρεί με ιδιαίτερη σπουδή.

    Ξέρει όλες τις λεπτομέρειες της ζωής τους και μπαινοβγαίνει στα διαμερίσματα παρατηρώντας τα πάντα, ειδικά όμως δίνει μεγάλη προσοχή στην Clara, μια χαρωπή νεαρή και όμορφη κοπέλα που πάντα βλέπει τη θετική πλευρά της ζωής.

    Ο Cesar δε θα ησυχάσει αν δεν της βγάλει το χαμόγελο από τα χείλη, μια και καλή.
    Γιατί ο Cesar τρέφεται από τον πόνο των άλλων και διασκεδάζει αφάνταστα όταν σπέρνει το σπόρο της δυστυχίας και τον παρακολουθεί να αναπτύσσεται!


    Το trailer που κυκλοφόρησε είναι πολύ ενδιαφέρον, τρομακτικό και πάνω απ'όλα σκοτεινό.
    Τί λέτε;  




    Sleep Tight (Mientras Duermes) trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sleep Tight trailer: Νέο Ισπανικό θρίλερ σε κτίριο από τον σκηνοθέτη του [REC] Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top