F Ο δημιουργός του Deutschland 83 ετοιμάζει τη πρώτη γερμανική σειρά του Disney+ ...στο Star! - FilmBoy Ο δημιουργός του Deutschland 83 ετοιμάζει τη πρώτη γερμανική σειρά του Disney+ ...στο Star! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο δημιουργός του Deutschland 83 ετοιμάζει τη πρώτη γερμανική σειρά του Disney+ ...στο Star!


    Σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα το Star, ένα τηλεοπτικό hub του Disney+ που θα απευθύνεται στο ενήλικο κοινό της πλατφόρμας, το οποίο θα αναλάβει να μεταφέρει στις χώρες εκτός ΗΠΑ τις παραγωγές που μέχρι στιγμής ήταν διαθέσιμες σε κανάλια ή πλατφόρμες που μπορούσε κάποιος να παρακολουθήσει μόνο εντός των τειχών.

    Το περιεχόμενο δεν θα περιορίζεται σε υλικό που βρίσκεται ήδη στην ιδιοκτησία της Disney, δηλαδή από το Hulu, από το Fox ή από το FX και φυσικά το Disney+ αλλά μετά από τις ανάλογες συμφωνίες, οι οποίες θα είναι διαφορετικές από χώρα σε χώρα λόγω δικαιωμάτων, θα εμπεριέχει παραγωγές και από το ABC, την Touchstone, το Epix και η λίστα αναμένεται να μεγαλώνει.

    Το Star όμως δεν θα περιοριστεί εκεί, με την Disney να το χρησιμοποιεί ως πλατφόρμα και για original μη-αμερικάνικες παραγωγές, οι οποίες έλαμπαν διά της απουσίας τους από το Disney+ και τώρα βρήκαν το σπίτι τους.

    Οι πρώτες δέκα ήδη ανακοινώθηκαν και έχουν αρκετό ενδιαφέρον, όπως το ιταλικό μαφιόζικο δράμα The Good Mothers, το γαλλικό βιογραφικό δράμα Oussekine και το γερμανικό Sam - A Saxon.

    Για να σταθούμε λίγο περισσότερο στο τελευταίο, αφού πρόκειται για τη νέα δημιουργία του Jörg Winger του επιτυχημένου Deutschland 83-86-89 που ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες. 
    Το Sam - A Saxon θα είναι μία μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων, η οποία θα διηγηθεί τη ζωή του Samuel Meffire, του πρώτου μαύρου αστυνομικού στην ανατολική Γερμανία, ο οποίος αποτέλεσε σύμβολο κατά της ξενοφοβίας, που όμως λίγα χρόνια μετά τη πτώση του τοίχους παραιτήθηκε και στράφηκε στη παρανομία με αποτέλεσμα να βρεθεί στη φυλακή για 7 χρόνια, και κατόπιν αυτής καταπιάστηκε με συμβουλευτικές υπηρεσίες παιδιών σε κίνδυνο και προσφύγων.

    Όπως φαντάζομαι γίνεται αντιληπτό, το Star θα είναι διαθέσιμο σε χώρες που ήδη λειτουργεί και το Disney+, μεταξύ των οποίων δυστυχώς προς το παρόν δεν βρίσκεται η Ελλάδα, αλλά ελπίζουμε σύντομα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο δημιουργός του Deutschland 83 ετοιμάζει τη πρώτη γερμανική σειρά του Disney+ ...στο Star! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top