F Η Γέννηση Ενός Ηγέτη - The Childhood of a Leader - FilmBoy Η Γέννηση Ενός Ηγέτη - The Childhood of a Leader - FilmBoy
  • Latest News

    Η Γέννηση Ενός Ηγέτη - The Childhood of a Leader


    Για σκηνοθετικό ντεμπούτο ενός 28χρονου Βρετανού, αυτό φαίνεται συγκλονιστικό.
    Ο ηθοποιός Brady Corbet έχει συμμετοχή σε πολλές μεγάλες ταινίες, όπως το Melancholia του τρελού Δανού, το Martha Marcy May Marlene ή το Clouds of Sils Maria.

    Τώρα όμως περνά πίσω από τις κάμερες για το The Childhood of a Leader, το οποίο αφηγείται την παιδική ηλικία ενός φασίστα ηγέτη, προς το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.
    Ποιον φασίστα ηγέτη;
    Ο Corbet προτιμά να μην μας πει, και θα πρέπει να το ανακαλύψουμε βλέποντας την ταινία.

    Το The Childhood of a Leader χαρακτηρίζεται ως ‘δραματικό horror μυστηρίου’, παρόλα αυτά στο φεστιβάλ της Βενετίας (που κάτι τέτοια τα αποφεύγει) το υποδέχθηκαν με εξαιρετικές κριτικές.

    Είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο διήγημα του Jean-Paul Sartre και το μυθιστόρημα του John Fowles, The Magus, με τον Corbet να σκηνοθετεί και να γράφει και το σενάριο μαζί με τη γυναίκα του, Mona Fastvold.

    Πρωταγωνιστούν ο σπουδαίος Liam Cunningham, η Berenice Bejo, ο Stacy Martin και σε μια σύντομη εμφάνιση, ο Robert Pattinson

    Το trailer που θα δείτε παρακάτω χτίζει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα σχετικά με το ύφος της ταινίας, και μαζί με τη μουσική του Scott Walker δημιουργούν ένα από τα καλύτερα trailer Βρετανικής ταινίας εποχής που είδαμε τα τελευταία χρόνια.

    Βγαίνει σε περιορισμένο κύκλωμα στις 22 Ιουλίου.
    Στους ελληνικούς κινηματογράφους από 1η Μαρτίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Γέννηση Ενός Ηγέτη - The Childhood of a Leader Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top