F The Postcard Killings trailer: Ο Jeffrey Dean Morgan αναζητά το δολοφόνο της κόρης του - FilmBoy The Postcard Killings trailer: Ο Jeffrey Dean Morgan αναζητά το δολοφόνο της κόρης του - FilmBoy
  • Latest News

    The Postcard Killings trailer: Ο Jeffrey Dean Morgan αναζητά το δολοφόνο της κόρης του


    Όταν πριν σχεδόν 20 χρόνια κέρδιζε το Όσκαρ για το No Man's Land, πιστέψαμε πως ο Danis Tanovic θα είναι το νέο μεγάλο όνομα του γιουγκοσλάβικου σινεμά. 
    Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να ανταποκριθεί των προσδοκιών και, κάπως έτσι φτάσαμε στα 2020 να τον βρίσκουμε να σκηνοθετεί αστυνομικά θρίλερ από τα πανέρια.

    Το The Postcard Killings είναι βασισμένο στο ομότιτλο αστυνομικό μυθιστόρημα των Liza Marklund (The Bomber) και James Patterson (Along Came a Spider) και έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Jacob Kanon, έναν Νεοϋορκέζο ντετέκτιβ που ερευνά το βίαιο θάνατο της κόρης του κατά τη διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού της στο Λονδίνο. 
    Ο έρευνές του αποκαλύπτουν μια σειρά παρόμοιων δολοφονιών σε όλη την Ευρώπη με συνδετικό κρίκο κάποιες καρτ-ποστάλ που στέλνονται ανώνυμα σε έναν Σκανδιναβό δημοσιογράφο.



    Η κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής εδώ και πολλά χρόνια, με πολλά γνωστά ονόματα να φημολογούνται πως θα κάτσουν στη καρέκλα του σκηνοθέτη, μεταξύ των οποίων οι Paul Greengrass και Janusz Kaminski, όμως τα μεγάλα στούντιο τελικά τη προσπέρασαν με την RLJE Films να καταλήγει στον Tanovic, και τον Jeffrey Dean Morgan (Rampage) για το πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Για να τα μηδενίζω, το trailer του The Postcard Killings δεν είναι κακό, όμως βγάζει μάτι πως έχουμε μια ταινία που πολύ γρήγορα θα καταλήξει σε home video.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Postcard Killings trailer: Ο Jeffrey Dean Morgan αναζητά το δολοφόνο της κόρης του Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top