F Ο Jordan Peele βρήκε την πρωταγωνίστρια της νέας του ταινίας τρόμου! - FilmBoy Ο Jordan Peele βρήκε την πρωταγωνίστρια της νέας του ταινίας τρόμου! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Jordan Peele βρήκε την πρωταγωνίστρια της νέας του ταινίας τρόμου!


    Αντίθετα με το αμερικάνικο κοινό που σχεδόν εν χορώ τον αποθεώνει, εκτός των τειχών ο Jordan Peele είναι ένας αρκετά αμφιλεγόμενος δημιουργός με τις ταινίες του να πολώνουν θεατές και κριτικούς. 
    Σίγουρα όμως δεν είναι αδιάφορος και σίγουρα θα ασχολούμαστε μαζί του για αρκετά χρόνια ακόμα, ανεξαρτήτως σε ποιο στρατόπεδο ανήκουμε.

    Δύο χρόνια μετά το Us, το νέο του φιλμ βρίσκεται σε προχωρημένα στάδια προπαραγωγής, ωστόσο τα χαρτιά παραμένουν κλειστά. 
    Μόλις πριν λίγο έγινε γνωστή η πρώτη πληροφορία, με το Deadline να αποκαλύπτει πως η Keke Palmer, το κοριτσάκι που γνωρίσαμε πριν 15 χρόνια στο Akeelah and the Bee και έκτοτε έχει διαγράψει μια αξιοπρεπή καριέρα με συμμετοχές σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, με πιο πρόσφατο εκείνον στο Hustlers.
    Δίπλα της, χωρίς ακόμα αυτό να έχει οριστικοποιηθεί, θα δούμε πιθανότατα τον Daniel Kaluuya, στη δεύτερή του συνεργασία με τον Peele μετά το Get Out.

    Με την Universal να έχει τοποθετήσει τη πρεμιέρα του για τον Ιούλιο του 2022, οι πληροφορίες για το φιλμ σταματούν εδώ αφού δεν έχει γίνει γνωστός ούτε ο τίτλος ούτε οποιοδήποτε στοιχείο για το περιεχόμενό του, εκτός φυσικά του ότι θα ανήκει πάλι στο είδος του τρόμου.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Jordan Peele βρήκε την πρωταγωνίστρια της νέας του ταινίας τρόμου! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top