F The Falcon and the Winter Soldier full trailer: 22 εκατομμύρια έδωσε η Disney για να το παίξει στο Superbowl, πώς να το αγνοήσεις! - FilmBoy The Falcon and the Winter Soldier full trailer: 22 εκατομμύρια έδωσε η Disney για να το παίξει στο Superbowl, πώς να το αγνοήσεις! - FilmBoy
  • Latest News

    The Falcon and the Winter Soldier full trailer: 22 εκατομμύρια έδωσε η Disney για να το παίξει στο Superbowl, πώς να το αγνοήσεις!


    Με κόστος 5,5 εκατομμύρια δολάρια για κάθε 30 δευτερόλεπτα, το να ρίχνεις (μετά το first look teaser) το δύο λεπτών ολοκληρωμένο trailer για μία τηλεοπτική σειρά κατά τη διάρκεια του Super Bowl, σίγουρα δεν είναι απλή υπόθεση, ακόμα κι αν είσαι η Disney, ακόμα κι αν αυτή η σειρά δεν είναι άλλη από το The Falcon and the Winter Soldier.

    Η ιστορία συνεχίζει μετά το Endgame, με την ασπίδα του Captain America να έχει περάσει στα χέρια του Sam Wilson aka Falcon, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Bucky Barnes aka Winter Soldier για να αντιμετωπίσουν τους αναρχικούς Flag-Smasher του βαρόνου Helmut Zemo.

    Anthony Mackie και Sebastian Stan επιστρέφουν στους ρόλους τους μαζί με τους Daniel Brühl και Emily VanCamp, ενώ το ντεμπούτο τους στο MCU θα κάνουν οι Wyatt Russell (Overlord), Erin Kellyman (Solo), Adepero Oduye (Geostorm), Desmond Chiam (Reef Break), Miki Ishikawa (The Terror: Infamy), Noah Mills (The Enemy Within), Carl Lumbly (Doctor Sleep) και Danny Ramirez (Assassination Nation).

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Malcolm Spellman (Empire) με την Kari Skogland (Fifty Dead Men Walking) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

    Το The Falcon and the Winter Soldier θα έχει διάρκεια έξι επεισοδίων και έχει χαρακτηριστεί ως μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική ταινία σπασμένη σε επεισόδια.
    Η ημερομηνία πρεμιέρας δεν αργεί, με το The Falcon and the Winter Soldier να κάνει ντεμπούτο στο Disney+ στις 19 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Falcon and the Winter Soldier full trailer: 22 εκατομμύρια έδωσε η Disney για να το παίξει στο Superbowl, πώς να το αγνοήσεις! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top