F Super Bowl LV spots: Δείτε όλα τα κινηματογραφικά σποτάκια του μεγάλου τελικού! - FilmBoy Super Bowl LV spots: Δείτε όλα τα κινηματογραφικά σποτάκια του μεγάλου τελικού! - FilmBoy
  • Latest News

    Super Bowl LV spots: Δείτε όλα τα κινηματογραφικά σποτάκια του μεγάλου τελικού!


    Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Αμερικής, ο 55ος τελικός του πρωταθλήματος NFL, του αθλήματος που γνωρίζουμε ως αμερικάνικο φούτμπολ, το ξακουστό Super Bowl.

    Για την ιστορία, οι Tampa Bay Buccaneers νίκησαν τους Kansas City Chiefs με 31-9 και κατέκτησαν το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. 
    Η διοργάνωση ήταν αρκετά διαφορετική από άλλες χρονιές λόγω covid, μιας και στο στάδιο υπήρχαν μόνο 25 χιλιάδες κόσμου (από τις 75 χιλιάδες που χωράει συνολικά), με ένα μεγάλο ποσοστό εξ αυτών να είναι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας. 
    Όσο για το halftime show, αυτό το ανέλαβε ο The Weeknd.

    Για να περάσουμε όμως και στα δικά μας ενδιαφέροντα, παραδοσιακά το Super Bowl αποτελεί άριστη πλατφόρμα για τη προώθηση των νέων μεγάλων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, με τα στούντιο να πληρώνουν αδρά, 5,5εκ τα 30 δευτερόλεπτα συγκεκριμένα, για να προβάλλουν τα σποτάκια τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. 
    Φέτος, όπως ήταν αναμενόμενο, αυτά ήταν αισθητά λιγότερα για τον απλό λόγο ότι ουσιαστικά δεν περιμένουμε κανένα blockbuster πριν το καλοκαίρι, όμως και πάλι είδαμε αρκετό νέο υλικό και εδώ είμαστε για να σας το μεταφέρουμε.

    Το βασικό μπουκέτο απαρτίζεται από ταινίες για τις οποίες έχουμε δει ήδη ολοκληρωμένα trailers και οι παραγωγοί απλά μας τις υπενθυμίζουν, δίνοντάς μας λίγο νέο υλικό για "τυράκι".

    Coming 2 America (Amazon)


    Nobody (Universal)


    F9 (Universal)


    Raya and the Last Dragon (Walt Disney Animation Studios)


    Η έκπληξη ήρθε από το ντεμπούτο του tv spot του Old, της νέας ταινίας του M. Night Shyamalan, για την οποία δεν ξέραμε σχεδόν τίποτα, πέραν του ότι θα έχει να κάνει με το χρόνο. 
    Όπως μας αποκαλύπτει το σποτ, μια οικογένεια επισκέπτεται μια απομονωμένη τροπική παραλία για να περάσει λίγες ώρες ξεγνοιασιάς, όμως ανακαλύπτουν πως σε εκείνο το μέρος ο χρόνος κυλάει διαφορετικά, πολύ διαφορετικά, σε σημείο που η διάρκεια ζωής τους δεν ξεπερνάει τη μία ημέρα!

    Πρωταγωνιστεί ο Gael García Bernal (Ema) και η Vicky Krieps (Phantom Thread), με το Old να είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο.


    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Super Bowl LV spots: Δείτε όλα τα κινηματογραφικά σποτάκια του μεγάλου τελικού! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top