F The Map of Tiny Perfect Things trailer: Μια ... εφηβικό-ρομαντική εκδοχή της Ημέρας της Μαρμότας, έρχεται στο Amazon - FilmBoy The Map of Tiny Perfect Things trailer: Μια ... εφηβικό-ρομαντική εκδοχή της Ημέρας της Μαρμότας, έρχεται στο Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    The Map of Tiny Perfect Things trailer: Μια ... εφηβικό-ρομαντική εκδοχή της Ημέρας της Μαρμότας, έρχεται στο Amazon


    Ο Mark είναι ένας εξυπνάκιας έφηβος που για κάποιο λόγο έχει κολλήσει σε μια χρονική λούπα ζώντας ξανά και ξανά την ίδια ημέρα. 
    Το έχει πια αποδεχτεί μέχρι που έρχονται τα πάνω κάτω όταν γνωρίζει την Margaret, μια κοπέλα που μοιάζει κολλημένη στην ίδια λούπα και μαζί αρχίζουν να βρίσκουν μικροπράγματα για να περάσουν καλύτερα αυτή την επαναλαμβανόμενη μέρα τους. 
    Φυσικά ο έρωτας δεν αργεί να τους χτυπήσει τη πόρτα...

    Το μέτρημα έχει πια χαθεί με τις ταινίες που χρησιμοποιούν το σεναριακό τέχνασμα του Groundhog Day να έρχονται σωρηδόν, η κάθε μία με τη δική της ιδιαιτερότητα, η οποία ελπίζει πως είναι αρκετή ώστε να την κάνει να ξεχωρίσει. 
    Το The Map of Tiny Perfect Things προφανώς στοχεύει σε νεαρές ηλικίες με το εφηβικό ρομάντζο να παίζει το κεντρικό ρόλο.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Lev Grossman των τηλεοπτικών The Magicians, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Ian Samuels (Sierra Burgess Is a Loser). 
    Πρωταγωνιστούν οι Kyle Allen (The Path) και Kathryn Newton (Big Little Lies).

    Το The Map of Tiny Perfect Things θα ανέβει στο Prime Video του Amazon στις 12 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Map of Tiny Perfect Things trailer: Μια ... εφηβικό-ρομαντική εκδοχή της Ημέρας της Μαρμότας, έρχεται στο Amazon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top