F The Enemy Within trailer: Η νέα αστυνομική σειρά του NBC με την Jennifer Carpenter άρχισε! - FilmBoy The Enemy Within trailer: Η νέα αστυνομική σειρά του NBC με την Jennifer Carpenter άρχισε! - FilmBoy
  • Latest News

    The Enemy Within trailer: Η νέα αστυνομική σειρά του NBC με την Jennifer Carpenter άρχισε!


    Νέα σειρά έκανε πριν δύο μέρες πρεμιέρα στο NBC από το σεναριογράφο των The Mentalist και Gotham, Ken Woodruff.

    Σύμφωνα με το στόρι, η πράκτορας της CIA, Erica Shepherd αναγκάζεται να προδώσει τη πατρίδα της για να σώσει τη κόρη της, με αποτέλεσμα το θάνατο τριών συναδέλφων της, και τη φυλάκισή της ως η πιο διαβόητη προδότρια στην ιστορία των ΗΠΑ. 

    Λίγο καιρό αργότερα, ο πράκτορας του FBI, Will Keaton, παρά τις αντιρρήσεις του, αναγκάζεται να τη στρατολογήσει για να τον βοηθήσει να συλλάβουν έναν εξαιρετικά επικίνδυνο εγκληματία, τον οποίο η Erica γνωρίζει πολύ καλά.

    Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που ενθουσιάζεται με τη βασική πλοκή που πάνω-κάτω έχουμε δει πολλάκις. 

    Η παρουσία της Jennifer Carpenter (Dexter) το πρωταγωνιστικό ρόλο σίγουρα προσθέτει πόντους, τους οποίους όμως αφαιρεί ο ξενέρωτος Morris Chestnut (Rosewood).

    Το The Enemy Within έκανε πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου και ελπίζουμε να έχει πολλούς άσσους κρυμμένους στο μανίκι του γιατί δεν το βλέπω να τη βγάζει καθαρή. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Enemy Within trailer: Η νέα αστυνομική σειρά του NBC με την Jennifer Carpenter άρχισε! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top