F Assassination Nation trailer: Η Αμερική προκαλεί με ...φεμινιστικό exploitation! - FilmBoy Assassination Nation trailer: Η Αμερική προκαλεί με ...φεμινιστικό exploitation! - FilmBoy
  • Latest News

    Assassination Nation trailer: Η Αμερική προκαλεί με ...φεμινιστικό exploitation!


    Κάτι πολύ παρανοϊκό και ακραίο έρχεται αυτό το φθινόπωρο από την Αμερική.
    Το θρίλερ Assassination Nation έρχεται από το Sundance και πνίγει μια μικρή πόλη στο αίμα, όταν ένας χάκερ διαρρέει προσωπικά e-mails, κείμενα, εικόνες και ιστορίες μιας συγκεκριμένης κοινότητας ενός σχολείου, με αποτέλεσμα να γίνει άνω κάτω η πόλη.
    Τέσσερα κορίτσια κατηγορούνται για αυτό, αλλά δεν μένουν με τα χέρια σταυρωμένα.

    Μια σκληρή indie φεμινιστική exploitation ταινία που μοιάζει με το Heathers αλλά προφανέστατα δανείζεται και στοιχεία από το The Purge.
    Είναι σεξουαλικά και αιματηρά αμείλικτη, έχει αυτόματα όπλα, σπαθιά και μια διεφθαρμένη κοινότητα που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της.

    Το σίγουρο είναι ότι το Assassination Nation του Sam Levinson (ο οποίος είχε ξεκινήσει τη σκηνοθεσία με το Another Happy Day, ένα οικογενειακό δράμα μέσης ηλικίας!!) θα προκαλέσει τα συντηρητικά ακροατήρια της Αμερικής, που μπορεί να αναστατωθούν με το σεξισμό, το ρατσισμό, τα βασανιστήρια, τη βία και τα εύθραυστα ανδρικά στερεότυπα.

    Odessa Young, Hari Nef, Suki Waterhouse και Abra πρωταγωνιστούν, μαζί με τους Joel McHale, Bill Skarsgård, Bella Thorne και Maude Apatow.
    Πρεμιέρα στην Αμερική στις 21 Σεπτεμβρίου.
    Δείτε το δυνατό trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Assassination Nation trailer: Η Αμερική προκαλεί με ...φεμινιστικό exploitation! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top