F The Babysitter trailer: Καυτά κορίτσια σε ...λουτρά αίματος από το Netflix! - FilmBoy The Babysitter trailer: Καυτά κορίτσια σε ...λουτρά αίματος από το Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    The Babysitter trailer: Καυτά κορίτσια σε ...λουτρά αίματος από το Netflix!


    Οπτικά θυμίζει το All Cheerleaders Die που είδαμε στο 1ο Horrorant Film Festival το 2014.
    Μόνο που αυτή τη φορά, αντί για cheerleaders έχουμε την έτερη δυνατότερη ανδρική φαντασίωση, τις babysitters.

    To Netflix θα βγάλει αποκλειστικά στο κανάλι του την κωμωδία τρόμου The Babysitter, σκηνοθετημένη από τον McG, που προσπάθησε ουκ ολίγες φορές να επιτύχει στο Hollywood (θυμηθείτε τα Charlie’s Angels, Terminator: Salvation και πιο πρόσφατα This Means War) αλλά δεν τα έχει καταφέρει ακόμα.

    Ένα νεαρό αγόρι γουστάρει την ξανθιά babysitter του.
    Ένα βράδυ που ‘φυλάει’ το αγόρι στο σπίτι του, καλεί τους φίλους της στο σπίτι για μια νύχτα διασκέδασης, κάτι που αρχικά δεν χαλάει καθόλου τον πιτσιρικά αφού η βραδιά ξεκινάει με …γλωσσόφιλα.
    Όταν όμως καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μια σατανική αίρεση, θα καταλήξει σε ένα θεότρελο παιχνίδι επιβίωσης, με το αίμα να κυλά άφθονο.

    Πρωταγωνιστεί η Bella Thorne ως η κουκλάρα του τίτλου, μαζί με τους Hana Mae Lee, Leslie Bibb, Robbie Amell, Samara Weaving και Emily Alyn Lind.

    Το θεότρελο trailer παραπέμπει σε μια απολαυστική horror comedy, την οποία δυστυχώς θα τη δούμε μόνο στη μικρή οθόνη και (μάλλον) όχι στους κινηματογράφους.
    13 Οκτώβρη στο Netflix.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Babysitter trailer: Καυτά κορίτσια σε ...λουτρά αίματος από το Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top