F The Assistant trailer: Το όνειρο της Julia Garner για μια δουλειά σε μια μεγάλη εταιρία γίνεται εφιάλτης! - FilmBoy The Assistant trailer: Το όνειρο της Julia Garner για μια δουλειά σε μια μεγάλη εταιρία γίνεται εφιάλτης! - FilmBoy
  • Latest News

    The Assistant trailer: Το όνειρο της Julia Garner για μια δουλειά σε μια μεγάλη εταιρία γίνεται εφιάλτης!


    Παρότι είναι μία από τις πιο αξιόλογες νέες ηθοποιούς, κάτι που αποδεικνύεται σε κάθε της εμφάνιση, η Julia Garner (Sin City: A Dame To Kill For) δεν έχει βρει ακόμα τη θέση που της αξίζει στο κινηματογραφικό στερέωμα και δυστυχώς περιορίζεται σε μικρές ταινίες, οι οποίες όμως της δίνουν τη δυνατότητα να ξετυλίξει τις ερμηνευτικές της δυνατότητες. 
    Ταινίες σαν το The Assistant...

    Η Jane είναι μια νεαρή κοπέλα που μόλις αποφοίτησε και έχει όνειρο να γίνει κινηματογραφική παραγωγός. 
    Είναι ενθουσιασμένη όταν βρίσκει δουλειά σε μια μεγάλη εταιρία ως βοηθός ενός άνδρα-κολοσσού στο χώρο. 
    Οι ευθύνες της περιορίζονται στο να φτιάχνει καφέδες, να προγραμματίζει ταξίδια, να απαντάει σε τηλεφωνήματα και να παραγγέλνει φαγητό, όμως όσο η Jane προσπαθεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί τις δουλειές της, τόσο αντιλαμβάνεται το βιασμό και τον εξευτελισμό που δέχεται, και όταν αποφασίζει να σηκώσει κεφάλι ανακαλύπτει τη πραγματική βρωμιά που κρύβεται από πίσω.

    Άτυπα αλλά προφανέστατα εμπνευσμένη από τα 'Weinstein και σία' σκάνδαλα, η ταινία της ντοκιμενταρίστριας Kitty Green, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Telluride και στις αρχές του έτους βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες. 
    Συμπρωταγωνιστεί ο Matthew Macfadyen (The Nutcracker and the Four Realms).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Assistant trailer: Το όνειρο της Julia Garner για μια δουλειά σε μια μεγάλη εταιρία γίνεται εφιάλτης! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top