F Έρχεται το (πρώτο;) spin-off των G.I.Joe με πρωταγωνιστή τον Snake Eyes! - FilmBoy Έρχεται το (πρώτο;) spin-off των G.I.Joe με πρωταγωνιστή τον Snake Eyes! - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχεται το (πρώτο;) spin-off των G.I.Joe με πρωταγωνιστή τον Snake Eyes!


    Όταν η Paramount με τη Hasbro έβαζαν μπρος τη κινηματογραφική μεταφορά των G.I. Joe, είχαν υψηλούς στόχους όμως η πραγματικότητα τους προσγείωσε με τα The Rise of Cobra και Retaliation να είναι εξίσου μέτρια, αν όχι κάτω του μετρίου.

    Ωστόσο και τα δύο υπήρξαν εμπορικές επιτυχίες, σίγουρα όχι στο μέγεθος που περίμεναν οι παραγωγοί αλλά τα έβγαλαν τα λεφτά τους και με το παραπάνω.
    Έτσι, η προπαραγωγή μιας τρίτης ταινίας άρχισε σχεδόν άμεσα μετά τη πρεμιέρα της δεύτερης.

    Τα χρόνια όμως περνούσαν και οι πιθανότητες όλο και μειωνόταν, με διάφορους σεναριογράφους και σκηνοθέτες να εμπλέκονται με το project χωρίς όμως συνέχεια.

    Άλλες φήμες έλεγαν για ένα κανονικό sequel, άλλες για ένα soft reboot ενώ δεν έλειψαν και οι πιο ευφάνταστες που ήθελαν τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με τους Transformers ή άλλους χαρακτήρες της Hasbro.

    Όπως φαίνεται όμως τίποτα απ' αυτά δεν ισχύει, με τις νεότερες πληροφορίες να θέλουν τη νέα ταινία να προχωράει αλλά να είναι ένα spin-off με κεντρικό ήρωα τον Snake Eyes, έναν από τους πιο αγαπητούς των οπαδών, που δεν πήρε αρκετό χρόνο στις ταινίες.

    Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Evan Spiliotopoulos (Beauty and the Beast) με τον Ray Park να λέγεται πως θα επιστρέψει στο ρόλο του, κάτι που τελικά -αναμενόμενα- διαψεύστηκε μιας και προφανώς θα προτιμηθεί κάποιο πιο μεγάλο όνομα, και τον Γερμανό Robert Schwentke να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία. 

    Να υπενθυμίσω πως ο Schwentke έγινε ευρέως διάσημος με το πρώτο RED, όμως η συνέχεια με τα R.I.P.D. και Allegiant δεν ήταν ανάλογη, έτσι επέστρεψε στη πατρίδα του, παρουσιάζοντάς μας το πολύ αξιόλογο Der Hauptmann που θα δούμε και στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

    Δυστυχώς και τα δύο ονόματα των βασικών συντελεστών δεν εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και πολύ αμφιβάλλω αν τελικά δούμε κάτι ιδιαιτέρως καλύτερο από τις προηγούμενες δύο ταινίες.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχεται το (πρώτο;) spin-off των G.I.Joe με πρωταγωνιστή τον Snake Eyes! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top