F Cloak & Dagger trailer: Η σειρά της Marvel αποκαλύπτεται ...αλλά κρατά τα μυστικά της - FilmBoy Cloak & Dagger trailer: Η σειρά της Marvel αποκαλύπτεται ...αλλά κρατά τα μυστικά της - FilmBoy
  • Latest News

    Cloak & Dagger trailer: Η σειρά της Marvel αποκαλύπτεται ...αλλά κρατά τα μυστικά της


    Η Marvel και η Freeform (πρώην ABC Family) κυκλοφόρησαν ένα trailer για το Cloak & Dagger, τη νέα τους σειρά υπερηρώων που στοχεύει στο νεανικό κοινό.
    Αλλά τα μυστικά είναι πολλά.

    Αυτά που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η σειρά ακολουθεί την Tandy Bowen (Olivia Holt) και τον Tyrone Johnson (Aubrey Joseph), δύο έφηβους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, που ανακαλύπτουν ότι είναι μυστηριωδώς συνδεδεμένοι μεταξύ τους - και ναι, έχουν υπερδυνάμεις. 
    Στο comic, ο Tyrone, γνωστός και ως Cloak, φοράει ένα γιγαντιαίο μανδύα και έχει τη δύναμη να καλύπτει τους κακοποιούς στο σκοτάδι, ενώ η Tandy, γνωστή και ως Dagger, έχει την ικανότητα να παράγει πρίσματα λαμπερού φωτός. 

    Συμπρωταγωνιστούν οι Andrea Roth, Gloria Reuben, Miles Mussenden, Carl Lundstedt, James Saito και J. Evermore.
    Η Freeform παρήγγειλε δέκα ωριαία επεισόδια για την πρώτη σεζόν.

    Τώρα, αυτά που δεν ξέρουμε.
    Θα εμφανιστεί ο Carnage; 
    Ή ίσως ο Spider-Man του Tom Holland
    Ή μήπως ο Venom του Tom Hardy
    Αλήθεια, συνδέεται αυτή η σειρά με την ταινία Cloak & Dagger του 1984;

    Πάντως, το trailer που κυκλοφόρησε δεν μας δίνει και πολλά όσον αφορά το πού μπορεί να πάει η σειρά ή ποιά μυστικά μπορεί να κρύβονται μέσα σε αυτή. 
    Η σειρά θα έχει το δικό της πάνελ στο WonderCon αργότερα αυτό το μήνα, οπότε πιθανότατα θα μάθουμε κάποιες περισσότερες πληροφορίες. 

    Το Cloak & Dagger φτάνει στο Freeform στις 7 Ιουνίου 2018.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cloak & Dagger trailer: Η σειρά της Marvel αποκαλύπτεται ...αλλά κρατά τα μυστικά της Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top