F Je Suis Karl trailer: Έτοιμο για Βερολίνο το προκλητικό πολιτικό θρίλερ του Christian Schwochow - FilmBoy Je Suis Karl trailer: Έτοιμο για Βερολίνο το προκλητικό πολιτικό θρίλερ του Christian Schwochow - FilmBoy
  • Latest News

    Je Suis Karl trailer: Έτοιμο για Βερολίνο το προκλητικό πολιτικό θρίλερ του Christian Schwochow


    Λίγο πριν τη πρεμιέρα του στο διαδικτυακό 71ο φεστιβάλ Βερολίνου, το προκλητικό γερμανικό θρίλερ Je Suis Karl μας αποκαλύπτεται μέσα από ένα trailer που σίγουρα εγείρει ερωτηματικά.

    Η ιστορία μας συστήνει την Maxi, μια νεαρή Βερολινέζα που έχασε τη μητέρα της σε μια ισλαμιστική βομβιστική επίθεση και παραλίγο να χάσει και τον πατέρα της αλλά και την ίδια της τη ζωή. 
    Είναι γεμάτη μίσος και ερωτηματικά. 
    Στο δρόμο της βρίσκει τον Karl, έναν γοητευτικό και έξυπνο νέο ο οποίος την συστήνει σε μια οργάνωση που της υπόσχεται αντίδραση και απαντήσεις, όμως στη πραγματικότητα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εξτρεμιστική οργάνωση που δεν θέλει τίποτα άλλο παρά την εξουσία. 
    Σας θυμίζει κάτι;

    Το σενάριο έγραψε ο Thomas Wendrich (Ich und Kaminski) και το σκηνοθέτησε ο Christian Schwochow (Bad Banks). 
    Πρωταγωνιστούν οι Luna Wedler (Biohackers), Jannis Niewöhner (The Collini Case) και Milan Peschel (Der Hauptmann).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Je Suis Karl trailer: Έτοιμο για Βερολίνο το προκλητικό πολιτικό θρίλερ του Christian Schwochow Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top