F Η Wednesday Addams έρχεται ολοζώντανη στο Netflix σε σκηνοθεσία Tim Burton! - FilmBoy Η Wednesday Addams έρχεται ολοζώντανη στο Netflix σε σκηνοθεσία Tim Burton! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Wednesday Addams έρχεται ολοζώντανη στο Netflix σε σκηνοθεσία Tim Burton!


    Νομίζω δεν υπάρχει στιγμή τη καριέρας του που το Tim Burton να μην έδειξε την λατρεία του για το γοτθικό στυλ και η οικογένεια Addams ήταν πάντα το απωθημένο του. 
    Πριν περίπου δέκα χρόνια έφτασε ένα βήμα πριν τους επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη σε ένα stop-motion animation, όμως εκείνο το project εξελίχτηκε σε κάτι... τελείως διαφορετικό.

    Η ευκαιρία όμως τελικά θα του δοθεί, έστω και σε αρκετά διαφορετική μορφή, με τον 62χρονο αισίως σκηνοθέτη να δέχεται τη πρόταση του Netflix να κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με το Wednesday!

    Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο, η live-action σειρά θα είναι επικεντρωμένη στην Wednesday Addams, τη μεγάλη κόρη της οικογένειας που ενσάρκωσε αξέχαστα η πιτσιρίκα τότε Christina Ricci στη διλογία του Barry Sonnenfeld.

    Η σειρά χαρακτηρίζεται ως young-adult κωμωδία, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε την Wednesday σε μια λίγο μεγαλύτερη ηλικία απ' ότι την έχουμε συνηθίσει, φοιτήτρια της Nevermore Academy, όπου μαθαίνει να χρησιμοποιεί της psychic δυνάμεις της, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να λύσει ένα μυστήριο που ταλαιπωρεί την πόλη εδώ και 25 χρόνια.

    Δημιουργοί της σειράς είναι ένα γνωστό δίδυμο, οι Alfred Gough και Miles Millar που στο παρελθόν μας έχουν δώσει τα The Shannara Chronicles, Into the Badlands και τη μεγάλη τους επιτυχία Smallville.

    Η πρώτη σεζόν θα έχει διάρκεια 8 επεισοδίων, με τον Burton να την σκηνοθετεί εξ ολοκλήρου.
    Αναμένουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο...


    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Wednesday Addams έρχεται ολοζώντανη στο Netflix σε σκηνοθεσία Tim Burton! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top