F Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Paolo Virzì με την Monica Bellucci! - FilmBoy Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Paolo Virzì με την Monica Bellucci! - FilmBoy
  • Latest News

    Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Paolo Virzì με την Monica Bellucci!


    Τι θα συνέβαινε σε μία μοντέρνα πόλη αν είχε να βρέξει τρία ολόκληρα χρόνια;
    Αυτή η απλή αλλά πολυεπίπεδη ερώτηση αποτελεί τη βάση της νέας ταινίας του Paolo Virzì, Siccità σεναριογράφου και σκηνοθέτη του πολυβραβευμένου Il Capitale Umano αλλά και των La Pazza Gioia, La Prima Cosa Bella και The Leisure Seeker.

    Με βασικούς πρωταγωνιστές τους Monica Bellucci (Spider in the Web) και Valerio Mastandrea (Perfetti Sconosciuti), η ιστορία θα μας πάει σε μια Ρώμη που βρίσκεται στα όρια του απόλυτου χάους λόγω της έλλειψης νερού, παρουσιάζοντας μέσα από ένα σύνολο χαρακτήρων τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό στη ζωή τους.

    Το Siccità έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και προφανώς στοχεύει σε παγκόσμια διανομή, αν όπως αναμένεται μέχρι τότε επιστρέψουμε στη πολυπόθητη κανονικότητα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Paolo Virzì με την Monica Bellucci! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top