F The United States vs. Billie Holiday trailer: Ο Lee Daniels επιστρέφει με το χρονικό της πτώσης μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας.. - FilmBoy The United States vs. Billie Holiday trailer: Ο Lee Daniels επιστρέφει με το χρονικό της πτώσης μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας.. - FilmBoy
  • Latest News

    The United States vs. Billie Holiday trailer: Ο Lee Daniels επιστρέφει με το χρονικό της πτώσης μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας..


    Στα τέλη της δεκαετίας του '40, η καριέρα της θρυλικής jazz τραγουδίστριας Billie Holiday βρισκόταν στο ζενίθ της, κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στην εξουσία της εποχής, ειδικά μετά το προκλητικό της Strange Fruit. 
    Έπρεπε να βρουν τρόπο να τη "σβήσουν" και το κατάφεραν βγάζοντας στη δημοσιότητα τη κακή της συνήθεια της χρήσης ναρκωτικών, με την υπόθεση να φτάνει στα δικαστήρια ως "The United States of America versus Billie Holiday".

    Αυτή την υπόθεση αναλαμβάνει να αναβιώσει η ομότιτλη ταινία του Lee Daniels, που επιστρέφει στα κινηματογραφικά δρώμενα 7 ολόκληρα χρόνια μετά το υποτονικό The Butler.
    Το σενάριο έχει γράψει η Suzan-Lori Parks (Native Son) και πρωταγωνιστούν οι Andra Day (Marshall), Trevante Rhodes (Moonlight), Natasha Lyonne (Irresistible) και Garrett Hedlund (Dirt Music).

    Το The United States vs. Billie Holiday ήταν προγραμματισμένο να βγει στους κινηματογράφους από την Paramount, όμως με την πανδημία να συνεχίζεται, η εταιρία πούλησε τα δικαιώματα διανομής στο Hulu, με τη ταινία να ανεβαίνει στη πλατφόρμα στις 26 Φεβρουαρίου.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The United States vs. Billie Holiday trailer: Ο Lee Daniels επιστρέφει με το χρονικό της πτώσης μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας.. Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top