F Bliss trailer: Owen Wilson και Salma Hayek ζουν σε μια μπερδεμένη μίζερη εξομοίωση, στη νέα mindf*ck ταινία του Mike Cahill - FilmBoy Bliss trailer: Owen Wilson και Salma Hayek ζουν σε μια μπερδεμένη μίζερη εξομοίωση, στη νέα mindf*ck ταινία του Mike Cahill - FilmBoy
  • Latest News

    Bliss trailer: Owen Wilson και Salma Hayek ζουν σε μια μπερδεμένη μίζερη εξομοίωση, στη νέα mindf*ck ταινία του Mike Cahill


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Amazon το trailer μιας αναπάντεχης συνεργασίας, με τον Mike Cahill των Another Earth και I Origins να παρουσιάζει μια sci-fi ρομαντική ταινία μυστηρίου με πρωταγωνιστές τοn Owen Wilson  και την Salma Hayek!

    Ο Greg είναι ένας μεσήλικας άνδρας που βλέπει τη ζωή του να καταρρέει αφού μετά τη σύζυγό του που τον παρατάει, χάνει και τη δουλειά του. 
    Η τυχαία συνάντησή του όμως με την Isabel θα του αλλάξει τη ζωή, με την μυστηριώδη γυναίκα να του λέει πως ο μίζερος, βρώμικος κόσμος που ζουν δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια εξομοίωση! 
    Παρότι ο Greg δεν την παίρνει στα σοβαρά, η Isabel φαίνεται πως έχει πολλές αποδείξεις για τη θεωρία της...

    Έχει τρομερό ενδιαφέρον να δούμε τον Cahill να καταπιάνεται με κάτι πιο light αλλά πάντα στα γνωστά μονοπάτια του mindfuck που μας έχει συνηθίσει, αλλά και τους κατά κύριο λόγο κωμικούς Owen Wilson (Father Figures) και Salma Hayek (The Roads Not Taken) σε μια τέτοια ταινία.

    Νομίζω πως δεν ξαφνιάζει κανέναν πως ένα τέτοιο πείραμα και ειδικά μια τέτοια περίοδο θα βγει απευθείας σε streaming με το Bliss να ανεβαίνει στο Amazon Prime στις 5 Φεβρουαρίου.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bliss trailer: Owen Wilson και Salma Hayek ζουν σε μια μπερδεμένη μίζερη εξομοίωση, στη νέα mindf*ck ταινία του Mike Cahill Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top