F Native Son trailer: Ο μικρός του Moonlight μπλέκεται στα δίχτυα της... high society, στη νέα ταινία του HBO - FilmBoy Native Son trailer: Ο μικρός του Moonlight μπλέκεται στα δίχτυα της... high society, στη νέα ταινία του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    Native Son trailer: Ο μικρός του Moonlight μπλέκεται στα δίχτυα της... high society, στη νέα ταινία του HBO


    Μία αγορά που έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πρόσφατο Sundance ήταν η "αρπαγή" των δικαιωμάτων διανομής του δραματικού Native Son από το HBO μέσα από τα χέρια της A24.

    Η ταινία αναλαμβάνει (για τρίτη φορά) να διασκευάσει την ομότιτλη νουβέλα του Richard Wright, η οποία μας διηγείται την ιστορία του 20χρονου Thomas, ενός νεαρού άνδρα που μεγάλωσε σε μα φτωχογειτονιά του Σικάγο, και παρότι ζει μέσα στη στη βία, αρνείται να συμμετέχει σε αυτή, και βρίσκει δουλειά ως σοφέρ ενός πλούσιου (λευκού) επιχειρηματία. 

    Ο Thomas μπαίνει στο βρώμικο κόσμο της εξουσίας και του χρήματος και η ζωή του γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη όταν ερωτεύεται τη κόρη του αφεντικού του, και έρχεται αντιμέτωπος με αποφάσεις που πρέπει να πάρει και θα του αλλάξουν τη ζωή.

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε η Suzan-Lori Parks (Their Eyes Were Watching God) και σκηνοθέτησε ο πολυ-καλλιτέχνης Rashid Johnson, που εδώ κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. 

    Πρωταγωνιστεί ο Ashton Sanders (Moonlight) και η Margaret Qualley (IO).

    Το Native Son θα προβληθεί στο HBO στις 6 Απριλίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Native Son trailer: Ο μικρός του Moonlight μπλέκεται στα δίχτυα της... high society, στη νέα ταινία του HBO Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top