F The Hunt trailer: Η περίοδος κυνηγιού ξανάνοιξε και το περιβόητο survival θρίλερ της Blumhouse επέστρεψε! - FilmBoy The Hunt trailer: Η περίοδος κυνηγιού ξανάνοιξε και το περιβόητο survival θρίλερ της Blumhouse επέστρεψε! - FilmBoy
  • Latest News

    The Hunt trailer: Η περίοδος κυνηγιού ξανάνοιξε και το περιβόητο survival θρίλερ της Blumhouse επέστρεψε!


    Ανάμεσα στη πληθώρα ταινιών που η Blumhouse παράγει κάθε χρόνο, πέρυσι βρισκόταν και το The Hunt, ένα survival θρίλερ με πολιτικο-κοινωνικές προεκτάσεις. 
    Λόγω αυτών, η ταινία βρέθηκε στο στόχαστρο πριν καν προβληθεί οπουδήποτε, με τις αντιφατικές φήμες να λένε πως τα πρώτα test screenings ήταν μεν θετικά αλλά δεν έλειπαν και οι αντιδράσεις. 
    Φυσικά αυτός ο θόρυβος λειτούργησε θετικότατα για το hype της ταινίας, με την Universal που είχε αγοράσει τα δικαιώματα να βγάζει το trailer τον Ιούλιο με ημερομηνία πρεμιέρα τα τέλη Σεπτεμβρίου.

    Δύο τραγικά περιστατικά mass shooting όμως στις αρχές Αυγούστου αναμενόμενα σόκαραν τις ΗΠΑ με το διανομέα να ανακοινώνει πως ακυρώνει τη πρεμιέρα του. 
    Έκτοτε δεν είχαμε κανένα νεότερο, μέχρι που πριν λίγες ημέρες, με το θόρυβο από τα εν λόγω περιστατικά να έχει κοπάσει, η ταινία επέστρεψε στο καλεντάρι με ένα νέο trailer και μια -πολύ σύντομη- ημερομηνία πρεμιέρας, ώστε να προλάβει και την επερχόμενη προεκλογική περίοδο.
    *Update* Ωστόσο ούτε πάλι κατάφερε -ουσιαστικά- να βρεθεί στις αίθουσες, αφού λίγο μετά τη πρεμιέρα του, οι κινηματογράφοι έκλεισαν λόγω κορωνοϊού με την Universal να τη βγάζει στις digital πλατφόρμες μόλις λίγες ημέρες μετά. Το The Hunt είχε προλάβει να επιστρέψει και στο ελληνικό καλεντάρι αλλά η πιθανότητα να βρίσκεται ακόμα σε αυτό αφού επιστρέψουμε στη κανονικότητα, είναι μάλλον ελάχιστες.



    Αρκετά όμως με την ιστορία, ήρθε η ώρα να δούμε τι είναι τελικά το The Hunt
    Βασισμένοι στη πιο διάσημη short story του Richard Connell, The Most Dangerous Game που έχει εμπνεύσει και διασκευαστεί πολλάκις, οι Damon Lindelof & Nick Cuse των τηλεοπτικών Watchmen, μας βάζουν στο επίκεντρο ενός απάνθρωπου "παιχνιδιού" στο οποίο 12 άγνωστου απάγονται και ρίχνονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή ως λεία πλούσιων κυνηγών. 
    Όμως το σχέδιο χαλάει όταν ένα από τα "θηράματα", η Crystal ξέρει να παίζει το παιχνίδι καλύτερα απ' ότι περίμενα και αρχίζει να ξεπαστρεύει τους κυνηγούς τον έναν μετά τον άλλον, με σκοπό να φτάσει στη μυστηριώδη διοργανώτρια.

    Σκηνοθέτης είναι ο Craig Zobel (Z for Zachariah) και πρωταγωνιστούν οι Betty Gilpin (The Grudge), Hilary Swank (What They Had), Ike Barinholtz (Blockers), Emma Roberts (Little Italy), Ethan Suplee (Motherless Brooklyn) και Macon Blair (Blue Ruin).

    Δείτε το (νέο) trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Hunt trailer: Η περίοδος κυνηγιού ξανάνοιξε και το περιβόητο survival θρίλερ της Blumhouse επέστρεψε! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top