F I Think We're Alone Now trailer: Peter Dinklage και Elle Fanning σε post-apocalyptic δράμα! - FilmBoy I Think We're Alone Now trailer: Peter Dinklage και Elle Fanning σε post-apocalyptic δράμα! - FilmBoy
  • Latest News

    I Think We're Alone Now trailer: Peter Dinklage και Elle Fanning σε post-apocalyptic δράμα!


    Τρία χρόνια μετά το ενδιαφέρον ντεμπούτο της με το Meadowland, και ενώ οι μετοχές της έχουν εκτοξευθεί χάρη στη συμβολή της στην επιτυχία του The Handmaid's Tale, η Reed Morano επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τη νέα της ταινία I Think We're Alone Now.

    Ο Del είναι ολομόναχος στο κόσμο. 
    Με ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή να έχει εξαλειφθεί, εκείνος ζει σε μια μικρή έρημη πόλη, ικανοποιημένος την μοναξιά του και στην ουτοπία που έχει φτιάξει για τον εαυτό του. 
    Μέχρι που στο δρόμο του βρίσκεται η Grace, μια νεαρή κοπέλα με άγνωστο και μυστηριώδες παρελθόν αλλά και προθέσεις. 
    Το χειρότερο είναι ότι θέλει να μείνει…

    Το πρωτότυπο σενάριο έχει γράψει ο Mike Makowsky (Take Me) με το post-apocalyptic story να μοιάζει χιλιοειπωμένο όμως η ταινία να μοιάζει να το πιάνει από μια διαφορετική, πολύ πιο ψυχολογική πλευρά.
    Πρωταγωνιστεί ο Peter Dinklage (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) και η Elle Fanning (Live by Night), ενώ στη ταινία κάνουν την εμφάνισή τους και οι Charlotte Gainsbourg και Paul Giamatti.

    Το I Think We're Alone Now έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο τελευταίο Sundance όπου δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα, με τη ταινία παραδόξως να βρίσκει κινηματογραφική διανομή και να βγαίνει στις αίθουσες στα μέσα του τρέχοντας μήνα.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Think We're Alone Now trailer: Peter Dinklage και Elle Fanning σε post-apocalyptic δράμα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top