F Kindred trailer: Η Fiona Shaw κρατά αιχμάλωτη την έγκυο νύφη της στο νέο ψυχολογικό θρίλερ της IFC - FilmBoy Kindred trailer: Η Fiona Shaw κρατά αιχμάλωτη την έγκυο νύφη της στο νέο ψυχολογικό θρίλερ της IFC - FilmBoy
  • Latest News

    Kindred trailer: Η Fiona Shaw κρατά αιχμάλωτη την έγκυο νύφη της στο νέο ψυχολογικό θρίλερ της IFC



    Μπορεί το Halloween να αποτελεί τη κορύφωση του κινηματογραφικού horror φθινοπώρου, όμως δεν είναι και το τέλος του, με την IFC Midnight να βγάζει στις αίθουσες (;) και vod το βρετανικό ψυχολογικό θρίλερ Kindred.

    Η Charlotte με τον σύντροφό της, Ben επισκέπτονται την μητέρα του για να της ανακοινώσουν πως είναι έγκυος αλλά και πως αποφάσισαν να μετακομίσουν και να φτιάξουν την οικογένειά τους στην Αυστραλία. 
    Ένα τραγικό δυστύχημα προκαλεί το θάνατο του Ben, με την συντετριμμένη Charlotte να ξυπνάει στο σπίτι της πεθεράς. 
    Οι περιποιήσεις της γίνονται όλο και πιο πιεστικές, με την γυναίκα να νοιώθει όλο και περισσότερο φυλακισμένη... και δεν έχει άδικο.

    Το Kindred είναι το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Joe Marcantonio και πρωταγωνιστούν οι Tamara Lawrance (On Chesil Beach), Fiona Shaw (The Tree of Life), Jack Lowden (Capone) και Edward Holcroft (Kingsman: The Golden Circle).
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kindred trailer: Η Fiona Shaw κρατά αιχμάλωτη την έγκυο νύφη της στο νέο ψυχολογικό θρίλερ της IFC Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top