F Στον πάγο το Sherlock Holmes 3! - FilmBoy Στον πάγο το Sherlock Holmes 3! - FilmBoy
  • Latest News

    Στον πάγο το Sherlock Holmes 3!


    Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η καριέρα του ως Tony Stark έχει τελειώσει και με το Dolittle να πατώνει εμπορικά και κριτικά, ο Robert Downey Jr δεν είναι τυχαίο που τους τελευταίους μήνες μιλάει όλο και περισσότερο για την αγάπη του για τις ταινίες Sherlock Holmes και πόσο καλή συνεργασία είχαν με τον Jude Law και πως θα ήθελε να το "ανοίξει" σε ένα κινηματογραφικό σύμπαν με spin-offs σε μικρή και μεγάλη οθόνη... 
    Με άλλα λόγια, μας το έφερνε απ' έξω απ' έξω πως δε κρατιέται να ξαναφορέσει τo frock κουστούμι του διάσημου ντετέκτιβ.

    Παρότι καμία από τις δύο πρώτες ταινίες (ειδικά η δεύτερη) δεν ήταν κάτι εξαιρετικό, εμπορικά τα πήγαν πολύ καλά και δεν προκαλεί καμία έκπληξη η επιστροφή, έστω και με καθυστέρηση, φαίνεται όμως ότι δε πρόκειται να δούμε το Sherlock Holmes 3 σύντομα.

    Σε συνέντευξη του Dexter Fletcher (Rocketman) - που ανέλαβε τα ηνία μετά την αποχώρηση του Guy Ritchie - στο Digital Spy, ο σκηνοθέτης ανέφερε πως αυτή τη στιγμή το franchise βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής μέχρι να βρουν τι ακριβώς θέλουν να κάνουν με αυτό, ειδικά αυτή τη περίοδο που οι κινηματογραφικές παραγωγές είναι στον αέρα λόγω κορωνοϊού.

    Όπως καταλαβαίνετε, παρότι τυπικά υπάρχει ένα σενάριο, προς το παρόν δεν είναι σίγουρο καν αν θα υπάρξει συνέχεια και ποιας μορφής θα είναι αυτή.  
    Αν δεν επανέλθει η πολυπόθητη κανονικότητα, δύσκολο να έχουμε νεότερα.

    Τον Robert Downey Jr θα δούμε προσεχώς (;) στη κωμωδία All-Star Weekend δίπλα στον Jamie Foxx.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Στον πάγο το Sherlock Holmes 3! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top