F Possessor trailer: Η Andrea Riseborough είναι μια δολοφόνος σε δανεικά σώματα, στο νέο sci-fi θρίλερ του Brandon Cronenberg! - FilmBoy Possessor trailer: Η Andrea Riseborough είναι μια δολοφόνος σε δανεικά σώματα, στο νέο sci-fi θρίλερ του Brandon Cronenberg! - FilmBoy
  • Latest News

    Possessor trailer: Η Andrea Riseborough είναι μια δολοφόνος σε δανεικά σώματα, στο νέο sci-fi θρίλερ του Brandon Cronenberg!



    Με το Antiviral έδειξε πως έχει κληρονομήσει μπόλικο από το ταλέντο του πατέρα του. 
    Οχτώ χρόνια αργότερα, ο Brandon Cronenberg επιστρέφει με μια νέα body horror ταινία που σόκαρε το Sundance και πλησιάζει η ώρα που θα αποκαλυφθεί και στο ευρύ κοινό.

    Κεντρική ηρωίδα είναι η Tasya Vos, μια πράκτορας μιας άκρως μυστικής οργάνωσης που χρησιμοποιεί εγκεφαλικά εμφυτεύματα για να "δανείζεται" σώματα άλλων ανθρώπων και με εκείνα να διαπράττει τις δολοφονίες που τις ανατίθενται. 
    Αυτή η μεταπήδηση όμως από σώμα σε σώμα φαίνεται πως έχει επίπτωση στη δική της ζωή, και δεν αργεί να βρεθεί παγιδευμένη στο σώμα ενός άνδρα που απειλεί να την καταστρέψει.

    Πρωταγωνιστούν οι Andrea Riseborough (The Grudge), Christopher Abbott (Vox Lux), Rossif Sutherland (Guest of Honour), Tuppence Middleton (Downton Abbey), Jennifer Jason Leigh (Amityville: The Awakening) και ο Sean Bean (Jupiter Ascending).

    Το Possessor θα βγει στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις αρχές Οκτωβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Possessor trailer: Η Andrea Riseborough είναι μια δολοφόνος σε δανεικά σώματα, στο νέο sci-fi θρίλερ του Brandon Cronenberg! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top