F Guest of Honour trailer: Κατάχρηση εξουσίας και τύψεις στο νέο οικογενειακό δράμα του Atom Egoyan - FilmBoy Guest of Honour trailer: Κατάχρηση εξουσίας και τύψεις στο νέο οικογενειακό δράμα του Atom Egoyan - FilmBoy
  • Latest News

    Guest of Honour trailer: Κατάχρηση εξουσίας και τύψεις στο νέο οικογενειακό δράμα του Atom Egoyan


    Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το Guest of Honor θα βρισκόταν εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες στις ελληνικές αίθουσες, όμως λόγω της κατάστασης η πρεμιέρα της όπως ήταν λογικό αναβλήθηκε. 
    Μέχρι να περάσουμε το σκόπελο και να ξανανοίξουν οι κινηματογράφοι, αξίζει να του ρίξουμε μια ματιά.

    H Βερόνικα, μια νεαρή δασκάλα μουσικής, καταδικάζεται άδικα για την παρενόχληση ενός μαθητή της, αλλά θεωρεί πως της αξίζει να τιμωρηθεί λόγω μιας παλιότερης πράξης της και καταλήγει στη φυλακή. 
    Καθώς ο πατέρας της, που εργάζεται ως υγειονομικός ελεγκτής επιχειρεί να την βοηθήσει, οι πολύπλοκες ιστορίες τους και τα αλληλένδετα μυστικά τους ξεδιπλώνονται υπό τη σκιά του σκοτεινού παρελθόντος, οδηγώντας τις ζωές τους στα άκρα.



    Το Guest of Honour είναι η νέα ταινία του Atom Egoyan που μετά το υποτιμημένο Remember επιστρέφει με μια νέα δραματική ιστορία μυστηρίου, έχοντας επιλέξει για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους David Thewlis (The Mercy) και Laysla De Oliveira (In the Tall Grass).

    Η ταινία πρόλαβε και έκανε τη περιοδεία της σε πολλά μεγάλα φεστιβάλ ξεκινώντας από τη Βενετία όμως οι κριτικές που πήρε δεν ήταν και οι καλύτερες.
    Δείτε το trailer...


    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Guest of Honour trailer: Κατάχρηση εξουσίας και τύψεις στο νέο οικογενειακό δράμα του Atom Egoyan Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top