F The Doorman trailer: Ο Jean Reno πάει για ληστεία αλλά πέφτει πάνω στην θυρωρό Ruby Rose! Ας πρόσεχε... - FilmBoy The Doorman trailer: Ο Jean Reno πάει για ληστεία αλλά πέφτει πάνω στην θυρωρό Ruby Rose! Ας πρόσεχε... - FilmBoy
  • Latest News

    The Doorman trailer: Ο Jean Reno πάει για ληστεία αλλά πέφτει πάνω στην θυρωρό Ruby Rose! Ας πρόσεχε...


    Ελάχιστοι σκηνοθέτες που εξειδικεύονται στις action movies είναι τόσο ξεχωριστοί και ιδιαίτεροι που μπορούν να χαρακτηριστούν ως cult. 
    Ένας απ' αυτούς είναι σίγουρα και ο Ryûhei Kitamura που μας πέταξε τα μάτια όξω προ 20ετίας με το θρυλικό Versus και, παρότι κινείται συνεχώς μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, δε σταματάει να μας δίνει ταινίες που αξίζουν έστω λίγη από τη προσοχή μας.

    Πρώην παρασημοφορημένη πεζοναύτης, η Ali, μετά από μια επιχείρηση που πάει εντελώς στραβά, αφήνει πίσω τη ζωή στο στρατό και μετακομίζει στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκει δουλειά ως θυρωρός σε μια πολυτελή πολυκατοικία. 
    Το μόνο που ήθελε η Ali ήταν ηρεμία, όμως μια συμμορία ληστών εισβάλει στο κτήριο για να αρπάξει τεράστιας αξίας έργα τέχνης. 
    Με τους ληστές να γίνονται ολοένα και πιο βίαιοι, η Ali δε μπορεί παρά να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές τους για να τους αντιμετωπίσει.

    Πρωταγωνιστούν οι Ruby Rose (The Meg), Jean Reno (Da 5 Bloods), Rupert Evans (American Pastoral) και Aksel Hennie (Headhunters).

    Το The Doorman θα βγει απευθείας σε digital στις 9 Οκτωβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Doorman trailer: Ο Jean Reno πάει για ληστεία αλλά πέφτει πάνω στην θυρωρό Ruby Rose! Ας πρόσεχε... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top