F Viena and the Fantomes trailer: Η punk Dakota Fanning στο μουσικό road-drama του σκηνοθέτη του Miss Bala - FilmBoy Viena and the Fantomes trailer: Η punk Dakota Fanning στο μουσικό road-drama του σκηνοθέτη του Miss Bala - FilmBoy
  • Latest News

    Viena and the Fantomes trailer: Η punk Dakota Fanning στο μουσικό road-drama του σκηνοθέτη του Miss Bala


    Παρά τη συμμετοχή της σε κάποιες high-caliber ταινίες σαν το Once Upon a Time in Hollywood και το Ocean's Eight, η κινηματογραφική καριέρα της (ενήλικης)  Dakota Fanning δε φαίνεται ακόμα να μπορεί να γκαζώσει με το όνομα της 26χρονης ηθοποιού να το βλέπουμε πια μόνο σε τηλεοπτικές παραγωγές και indie ταινίες σαν το Viena and the Fantomes.




    Εδώ υποδύεται, σωστά το μαντέψατε, την Viena, μια νεαρή όμορφη roadie (=φανατικοί ενός συγκροτήματος που τους ακολουθούν στις περιοδείες κάνοντας χαμαλοδουλειές) που ταξιδεύει στην Αμερική των 80's μαζί με το post-punk συγκρότημα των Fantomes. 
    Το ταξίδι ξεκινάει φανταστικά γεμάτο συναυλίες και πάρτι, όμως δεν αργεί να καταλήξει μια σκοτοδίνη γεμάτη αλκοόλ και ναρκωτικά. 
    Σαν να μην έφτανε αυτό, η Viena βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα επικίνδυνο ερωτικό τρίο με έναν ευγενικό "συνάδελφο" roadie και ένα από τα μέλη του συγκροτήματος.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Gerardo Naranjo (Miss Bala, Kokoloko) που εδώ κάνει το αγγλόφωνο ντεμπούτο του και συμπρωταγωνιστούν οι Jeremy Allen White (Twelve), Frank Dillane (In the Heart of the Sea), Olivia Luccardi (Drunk Parents), Sarah Steele (Spanglish), Philip Ettinger (First Reformed), Caleb Landry Jones (The Dead Don't Die), Zoë Kravitz (Fantastic Beasts 2), Evan Rachel Wood (The Ides of March) και ο Jon Bernthal (Le Mans '66).

    Το Viena and the Fantomes θα βγει απευθείας σε vod στις 30 Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Viena and the Fantomes trailer: Η punk Dakota Fanning στο μουσικό road-drama του σκηνοθέτη του Miss Bala Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top