F Kokoloko trailer: Ο σκηνοθέτης του Miss Bala επιστρέφει με μια νέα τραγική γυναικεία ιστορία - FilmBoy Kokoloko trailer: Ο σκηνοθέτης του Miss Bala επιστρέφει με μια νέα τραγική γυναικεία ιστορία - FilmBoy
  • Latest News

    Kokoloko trailer: Ο σκηνοθέτης του Miss Bala επιστρέφει με μια νέα τραγική γυναικεία ιστορία



    Συνήθως το μεγάλο breakthrough για έναν σκηνοθέτη οδηγεί σε μια πιο εύκολη και πιο γρήγορη διαδικασία παραγωγής της επόμενής του ταινίας ή ακόμα και σε ένα εισιτήριο για το Hollywood. 
    Όχι όμως πάντα, με τη μεγάλη επιτυχία του Miss Bala να μην εξαργυρώνεται όπως τουλάχιστον θα περιμέναμε από το Gerardo Naranjo, ο οποίος μέσα στην σχεδόν ολόκληρη δεκαετία που πέρασε έκτοτε, καταπιάστηκε μόνο με τη σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων διάσημων τηλεοπτικών σειρών. 
    Ήρθε όμως η ώρα της επιστροφής με το Kokoloko.



    Η ιστορία μας συστήνει την Marisol μια νεαρή κοπέλα από ένα μικρό παραλιακό χωριό της Οαξάκα του Μεξικό. 
    Η Marisol ονειρεύεται να ξεφύγει, να ανεξαρτητοποιηθεί μπαίνοντας σε κάποια από τις παραστρατιωτικές ομάδες της περιοχής, όμως καταλήγει έπαθλο σε μια μάχη μεταξύ των δύο ανθρώπων που υποτίθεται πως θα έπρεπε να την προστατεύουν, τον εραστή και τον ξάδερφό της.

    Γυρισμένο με grindhouse αισθητική, το Kokoloko είναι η ιστορία ενός μοντέρνου τραγικού έρωτα υπό το πρίσμα των βίαιων παραδόσεων μιας περιοχής που έχει μείνει σε μια άλλη εποχή με θύματα, ποιον άλλον, τις γυναίκες.

    Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στο (online λόγω κορωνοϊού) φεστιβάλ της Tribeca
    Προφανώς λόγω της κατάστασης, ακόμα δεν υπάρχουν ημερομηνίας διανομής αλλά όταν η κατάσταση ομαλοποιηθεί, σίγουρα θα τη δούμε και προς τα μέρη μας.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kokoloko trailer: Ο σκηνοθέτης του Miss Bala επιστρέφει με μια νέα τραγική γυναικεία ιστορία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top