F Perry Mason trailer: Ο Matthew Rhys ενσαρκώνει τον θρυλικό υπερασπιστή του δικαίου στη νέα σειρά του HBO - FilmBoy Perry Mason trailer: Ο Matthew Rhys ενσαρκώνει τον θρυλικό υπερασπιστή του δικαίου στη νέα σειρά του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    Perry Mason trailer: Ο Matthew Rhys ενσαρκώνει τον θρυλικό υπερασπιστή του δικαίου στη νέα σειρά του HBO


    Ίσως θα μπορούσατε να μαντέψετε πως η πιο εμπορική λογοτεχνική σειρά όλων των εποχών είναι εκείνη του Harry Potter ενώ ακριβώς πίσω της βρίσκονται τα Goosebumps
    Πολύ αμφιβάλλω όμως αν θα πιστεύατε πως στη τρίτη θέση αυτής της λίστας βρίσκονται οι περιπέτειες ενός ήρωα που ομολογώ πρώτη φορά ακούω.
    Ο χαρακτήρας του Perry Mason γεννήθηκε μέσα από τη φαντασία του συγγραφέα Erle Stanley Gardner και για 40 ολόκληρα χρόνια (1933-1973) συνάρπαζε τους αναγνώστες ως δικηγόρος υπεράσπισης (και ολίγον ντετέκτιβ) αναλαμβάνοντας πάντα να αποκαλύψει την αλήθεια και το δίκαιο.



    Στα μέσα της δεκαετίας του '50, το CBS μετέφερε τις περιπέτειές του στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστή τον Raymond Burr με τα 271 επεισόδιά του να κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές επί 9 χρόνια. 
    Ο ήρωας αναγεννήθηκε στα μέσα του '80, με το κανάλι να βγάζει μέσα στην επόμενη δεκαετία μια σειρά 30 τηλεταινιών, χωρίς όμως αντίστοιχη επιτυχία.

    Είκοσι-πέντε χρόνια μετά, η σκυτάλη περνάει στο ΗΒΟ με τον Robert Downey Jr να αναλαμβάνει τη παραγωγή μιας νέας σειράς που θα επανέφερε τον Perry Mason πίσω στη δράση. 
    Το σχέδιο ήταν τα ηνία της να κρατά ο Nic Pizzolato, ο οποίος όμως τελικά αποχώρησε για να αναλάβει τη 3η σεζόν του True Detective, με αποτέλεσμα αυτά να περάσουν στα χέρια των Ron Fitzgerald & Rolin Jones (Weeds).

    Πρωταγωνιστούν οι Matthew Rhys (The Americans), Tatiana Maslany (Orphan Black) και John Lithgow (The Crown).

    Όσο για το στόρι, ο Mason αναλαμβάνει να βρει την άκρη του νήματος σε μια τραγική υπόθεση δολοφονίας ενός βρέφους που απήχθη και κατέληξε νεκρό, αποκαλύπτοντας τα σαθρά θεμέλια μιας πόλης που προσπαθεί αν ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της.

    Το Perry Mason θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Perry Mason trailer: Ο Matthew Rhys ενσαρκώνει τον θρυλικό υπερασπιστή του δικαίου στη νέα σειρά του HBO Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top