F True Detective trailer: Η πολυσυζητημένη σειρά του HBO επιστρέφει για 3η σεζόν - FilmBoy True Detective trailer: Η πολυσυζητημένη σειρά του HBO επιστρέφει για 3η σεζόν - FilmBoy
  • Latest News

    True Detective trailer: Η πολυσυζητημένη σειρά του HBO επιστρέφει για 3η σεζόν


    Δεν θυμάμαι άλλη σειρά να έχει εξυμνηθεί και στη συνέχεια λοιδορηθεί μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. 
    Η πρώτη σεζόν του True Detective χαρακτηρίστηκε από ως μία από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης, ενώ η δεύτερη αποτέλεσε μία τόσο μεγάλη αποτυχία που ουσιαστικά ήταν και η αφορμή για την απόλυση του Michael Lombardo από το HBO.

    Πέρασε μια μεγάλη περίοδος που όλοι πιστέψαμε ότι το True Detective θα γινόταν οριστικά παρελθόν, και αν ο δημιουργός Nic Pizzolato δεν είχε συμβόλαιο μέχρι το 2019, ίσως αυτό να συνέβαινε. 

    Πάνω από τρία χρόνια όμως μετά το φινάλε του 2ου κύκλου, οι πληγές μοιάζουν να έχουν πια κλείσει, και η σειρά είναι έτοιμη να επιστρέψει.

    Μετά το “κράξιμο”, περιθώρια νέας αποτυχίας δεν υπάρχουν, έτσι όλα θα έπρεπε να γίνουν σωστά. 

    Δυστυχώς αυτό δε συνέβη τουλάχιστον στη διαδικασία παραγωγής. 
    Παρότι ο Pizzolato πείσθηκε να βάλει νερό στο κρασί του και να μην έχει τον απόλυτο έλεγχο της σειράς, οι κόντρες δεν άργησαν να έρθουν με τον Jeremy Saulnier (Green Room) που είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία των νέων επεισοδίων να αποχωρεί μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του δεύτερου, λόγω διαφωνιών με τον δημιουργό. 

    Τη θέση του πήρε ο Daniel Sackheim, ένας ιδιαίτερα έμπειρος σκηνοθέτης τηλεοπτικών σειρών…με άλλα λόγια ένας σκηνοθέτης για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και μάλλον τίποτα παραπάνω. 
    Οι ελπίδες για έναν νέο Fukunaga πήγαν περίπατο.

    Η νέα ιστορία λαμβάνει χώρα στα βουνά Ozarks (κέντρο-ανατολική Αμερική) με κεντρικό ήρωα τον Wayne Hays, έναν ντετέκτιβ του Arkansas που αναλαμβάνει μια υπόθεση εξαφανισμένων παιδιών που μέλει να στιγματίσει τη ζωή και τη καριέρα του. 

    Η πλοκή θα λαμβάνει χώρα σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους.

    Τους κεντρικούς ρόλους στη νέα ιστορία θα έχουν οι Mahershala Ali (Moonlight), Stephen Dorff (Leatherface), Carmen Ejogo (Alien: Covenant), Ray Fisher (Justice League), Mamie Gummer (The End of the Tour) και Scoot McNairy (The Legacy of a Whitetail Deer Hunter).

    Τα νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου

    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: True Detective trailer: Η πολυσυζητημένη σειρά του HBO επιστρέφει για 3η σεζόν Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top