F The Crown trailer: Η νέα ...βασιλευόμενη σειρά του Netflix - FilmBoy The Crown trailer: Η νέα ...βασιλευόμενη σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Crown trailer: Η νέα ...βασιλευόμενη σειρά του Netflix


    Update: Τον Ιανουάριο το Netflix δεν είχε αποφασίσει πότε θα βγάλει το The Crown, ωστόσο είχε δημοσιεύσει ένα 4λεπτο trailer.
    Σήμερα, έρχεται το επίσημο trailer της σειράς, μαζί με την ανακοίνωση για τις 4 Νοεμβρίου.

    Τώρα που το Netflix είναι και επίσημα διαθέσιμο στην Ελλάδα (θα σας ήρθε το email, με 8 € το μήνα έχουμε full πρόσβαση), η αποστολή του FilmBoy γίνεται ακόμα πιο σημαντική.

    Μία από τις σειρές που έρχονται λοιπόν στο Netflix είναι το The Crown, ένα σοβαρό δράμα που εστιάζει στην αρχή της βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

    Όπως συνηθίζεται στις παραγωγές του δικτύου, το The Crown σφύζει από ταλαντούχους ανθρώπους, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

    Είναι βασισμένο στο βραβευμένο θεατρικό ‘The Audience’ και γράφτηκε από τον  υποψήφιο για Όσκαρ, Peter Morgan, του οποίου οι δουλειές έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά αυτές που εξελίσσονται στο …βασιλευόμενο παρελθόν (The Other Boleyn Girl, The Queen, The Last King of Scotland).

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη ‘…το The Crown επικεντρώνεται στην Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ ως 25χρονη νεόνυμφη, αντιμέτωπη με την αποθαρρυντική προοπτική να ηγηθεί ης πιο διάσημης μοναρχίας του κόσμου, ενώ δημιουργεί σχέσεις με το θρυλικό Πρωθυπουργό, Σερ Winston Churchill.

    Η Βρετανική Αυτοκρατορία είναι σε παρακμή, ο πολιτικός κόσμος σε σύγχυση και μια νεαρή γυναίκα παίρνει το θρόνο ...μια νέα εποχή ανατέλλει.'

    Στο cast φυσικά δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον αγαπημένο John Lithgow, την εξαιρετική ως Βασίλισσα Ελισάβετ, Claire Foy, τον Matt Smith, τον Jared Harris και πολλούς άλλους.

    Η σειρά 10 επεισοδίων The Crown θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στο 2016.
    Δείτε το 4λεπτο trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Crown trailer: Η νέα ...βασιλευόμενη σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top