F The Dirt trailer: Ο δημιουργός των Jackass παρουσιάζει τη βιογραφική ταινία των Mötley Crüe! - FilmBoy The Dirt trailer: Ο δημιουργός των Jackass παρουσιάζει τη βιογραφική ταινία των Mötley Crüe! - FilmBoy
  • Latest News

    The Dirt trailer: Ο δημιουργός των Jackass παρουσιάζει τη βιογραφική ταινία των Mötley Crüe!


    Οι μουσικές βιογραφίες είναι ένα είδος, η δημοτικότητα του οποίου μοιάζει με καρδιογράφημα. 
    Μετά τη τεράστια επιτυχία του Bohemian Rhapsody, προφανώς ζούμε μια περίοδο που είναι στο ζενίθ του, και το The Dirt έρχεται πάνω στην ώρα για να την εκμεταλλευτεί.

    Βασισμένη στο ομότιτλο αυτοβιογραφικό τους βιβλίο, το The Dirt θα αναλάβει να μας διηγηθεί την ιστορία ενός από τα πιο επιτυχημένα αλλά και διαβόητα rock συγκροτήματα της ιστορίας, των Mötley Crüe.
    Παρότι γραμμένο (λέμε τώρα) από τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος, το βιβλίο θεωρείται ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και λεπτομερές.

    Τη διασκευή έγραψε ο Rich Wilkes (xXx) και τη σκηνοθέτησε ο Jeff Tremaine, γνωστός ως συν-δημιουργός της σειράς Jackass!
    Τα τέσσερα μέλη υποδύονται οι Douglas Booth (Mary Shelley), Iwan Rheon (Inhumans), Machine Gun Kelly (Bird Box) και Daniel Webber (The Punisher).

    Το The Dirt είχε μια αρκετά δύσκολη και μακρά περίοδο παραγωγής, που πήγε τη ταινία μια ολόκληρη δεκαετία πίσω, όμως πριν περίπου ένα χρόνο, την αγόρασε το Netflix, άνοιξε το συρτάρι με τα δολάρια και... η ταινία είναι ήδη έτοιμη και περιμένει την 22η Μαρτίου για να βγει στον αέρα. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Dirt trailer: Ο δημιουργός των Jackass παρουσιάζει τη βιογραφική ταινία των Mötley Crüe! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top