F Viper Club trailer: Η Susan Sarandon προσπαθεί να σώσει το γιο της από τους τρομοκράτες! - FilmBoy Viper Club trailer: Η Susan Sarandon προσπαθεί να σώσει το γιο της από τους τρομοκράτες! - FilmBoy
  • Latest News

    Viper Club trailer: Η Susan Sarandon προσπαθεί να σώσει το γιο της από τους τρομοκράτες!


    Μπορεί οι κινηματογραφικές της εμφανίσεις να μην είναι τακτικές, όμως κάθε παρουσία της Susan Sarandon προσδίδει όχι μόνο κύρος αλλά και πολύ, μα πάρα πολύ ποιότητα στην εκάστοτε παραγωγή, πόσω μάλλον όταν αυτή είναι πρωταγωνιστική.

    Στη ταινία Viper Club υποδύεται την Helen, μια νοσοκόμα, ο δημοσιογράφος γιος της οποίας απάγεται από τρομοκράτες, ενώ βρίσκεται στη Συρία. 
    Η κυβέρνηση τής απαγορεύει να δώσει τα λύτρα μιας και θα θεωρηθεί ότι χρηματοδοτεί τρομοκρατικές οργανώσεις, ενώ παράλληλα παραδέχονται ότι δε σκοπεύουν να στείλουν βοήθεια για να τον απελευθερώσουν. 
    Εγκλωβισμένη, βρίσκει χείρα βοηθείας σε μια μυστική κοινότητα δημοσιογράφων που ισχυρίζεται ότι μπορεί να τη βοηθήσει.

    Το Viper Club είναι η νέα ταινία της Ιρανό-Αμερικανίδας Maryam Keshavarz, που πριν λίγα χρόνια μας είχε δώσει το… καλούτσικο Circumstance
    Δίπλα στη Susan Sarandon, θα δούμε τους Matt Bomer (The Nice Guys), Edie Falco (The Land of Steady Habits), Lola Kirke (American Made) και Damian Young (Ocean's Eight).

    Η ταινία θα βγει σε περιορισμένη διανομή στα τέλη Οκτώβρη, ενώ και με το νέο έτος θα γίνει διαθέσιμη μέσω YouTube Premium.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Viper Club trailer: Η Susan Sarandon προσπαθεί να σώσει το γιο της από τους τρομοκράτες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top