F Self Made trailer: Η Octavia Spencer είναι η πρώτη αυτοδημιούργητη Αμερικανίδα εκατομμυριούχος στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy Self Made trailer: Η Octavia Spencer είναι η πρώτη αυτοδημιούργητη Αμερικανίδα εκατομμυριούχος στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Self Made trailer: Η Octavia Spencer είναι η πρώτη αυτοδημιούργητη Αμερικανίδα εκατομμυριούχος στη νέα σειρά του Netflix


    Παρότι οι κινηματογραφικές της εμφανίσεις δεν μειώνονται ούτε στο ελάχιστο, η Octavia Spencer δε διστάζει να μεταπηδά συχνά πυκνά και στη μικρή οθόνη, και μετά το Truth Be Told που είδαμε πριν λίγες εβδομάδες στο Appple TV+, προσεχώς θα τη δούμε σε κάτι τελείως διαφορετικό, το βιογραφικό Self Made στο Netflix.

    Η μίνι-σειρά της Nicole Asher (Love Beats Rhymes) αναλαμβάνει να μας διηγηθεί την αληθινή ιστορία της Sarah Breedlove, κατά κόσμον Madam C. J. Walker, μιας ορφανής αφροαμερικανίδας που στις αρχές του προηγούμενου κατάφερε να γίνει η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα της Αμερικής χάρη σε μια σειρά καλλυντικών σκευασμάτων που ανέπτυξε και προώθησε, ειδικά για τις μαύρες γυναίκες της Αμερικής.



    Η σειρά βασίζεται στο βιογραφικό βιβλίο On Her Own Ground της A'Lelia Bundles με την Kasi Lemmons (Harriet) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία των τριών εκ των τεσσάρων συνολικά επεισοδίων. 
    Συμπρωταγωνιστούν οι Tiffany Haddish (The Last O.G.), Carmen Ejogo (True Detective), Blair Underwood (The Art of Getting By), Garrett Morris (Ant Man), Kevin Carroll (The Leftovers) και Bill Bellamy (Lottery Ticket).

    Το Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker όπως είναι ο πλήρης τίτλος της σειράς, θα ανέβει στη πλατφόρμα στις 20 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Self Made trailer: Η Octavia Spencer είναι η πρώτη αυτοδημιούργητη Αμερικανίδα εκατομμυριούχος στη νέα σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top