F The Last O.G. trailer: Ο δημιουργός του Get Out επαναφέρει τον Tracy Morgan με νέα τηλεοπτική κωμωδία! - FilmBoy The Last O.G. trailer: Ο δημιουργός του Get Out επαναφέρει τον Tracy Morgan με νέα τηλεοπτική κωμωδία! - FilmBoy
  • Latest News

    The Last O.G. trailer: Ο δημιουργός του Get Out επαναφέρει τον Tracy Morgan με νέα τηλεοπτική κωμωδία!


    Ο σοβαρός τραυματισμός του Tracy Morgan λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, όμως όλα πήγαν καλά και μετά από μια περίοδο σταδιακής επανένταξης με μικρούς ρόλους, ο αγαπημένος κωμικός επιστρέφει ως πρωταγωνιστής στη κωμική σειρά The Last O.G..

    Σε αυτή υποδύεται έναν απατεωνίσκο που μετά από 15 χρόνια στη φυλακή, βγαίνει σε ένα Brooklyn που έχει αλλάξει τελείως, και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν προσπαθεί να βρει τη πρώην φίλη του, τη βρίσκει με έναν πλούσιο λευκό, να μεγαλώνουν τα δίδυμα παιδιά του που δεν ήξερε καν ότι έχει! 
    Θέλει να την κερδίσει πίσω όμως δεν έχει τίποτα να της προσφέρει, έτσι αναγκάζεται να προσφύγει στα “ταλέντα” που απέκτησε πίσω από τα κάγκελα.

    Το The Last O.G. είναι μια δημιουργία των Jordan Peele (Get Out) και John Carcieri (Vice Principals) και συμπρωταγωνιστούν οι Tiffany Haddish, Ryan Gaul, Cedric the Entertainer και Allen Maldonado.

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο TBS στις 3 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Last O.G. trailer: Ο δημιουργός του Get Out επαναφέρει τον Tracy Morgan με νέα τηλεοπτική κωμωδία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top