F Lottery Ticket - FilmBoy Lottery Ticket - FilmBoy
  • Latest News

    Lottery Ticket

    Το 2010 σίγουρα δεν ήταν καλή χρονιά για τις ...πως να το πω, οικογενειακές κωμωδίες όπως το - καλούτσικο μεν, όχι σαν το original δε -  Death at A Funeral ή το Λατινο-νέγρικο Our Family Wedding (δε θυμάμαι άλλη). 

    Είμαι σίγουρος ότι το Lottery Ticket του videoκλιπά Eric White δεν πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα, έστω κι αν έκανε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στο τριήμερο του (και 23 συνολικά). 

    Επίσης κερδισμένος είναι ο ραπερ Bow Wow που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι βέβαια υποκριτικά αλλά οικονομικά καθώς έκανε μια μπάζα από το τίποτα. 

    Για τον μικρό Kevin (Bow Wow) το κολέγιο είναι out of question, καθώς δεν έχει τα απαιτούμενα μπικικίνια και πρέπει να βοηθά και τη θεοσεβούμενη γιαγιά του (Loretta Devine). 

    Έτσι, συνεχίζει να εργάζεται στο Foot Locker (πασίγνωστη αλυσίδα καταστημάτων στην Αμερική) και να συναντιέται με τους φίλους του (Brandon T. Jackson και Naturi Naughton). 

    Σε μια τυχαία περίσταση, ο Kevin παίζει ένα Lotto χρησιμοποιώντας τους αριθμούς που είδε σε ένα κινεζικό μπισκότο τύχης και την επόμενη στιγμή...


    ...γίνεται εκατομμυριούχος. 

    Ο κύκλος του είναι ανίκανος να κρατήσει μυστικό, έτσι όλοι μαθαίνουν ότι έγινε πλούσιος και του φέρονται ανάλογα:
    Τα μαγαζιά του συμπεριφέρονται σαν επιχειρηματία, όλοι θέλουν να γίνουν φίλοι του, τοπικοί άρχοντες όπως ο διεφθαρμένος παπάς (Mike Epps)  θέλουν κομμάτι από τα κέρδη και ένας γκάνγκστερ (Gbenga Akinnagbe) θέλει όλα τα λεφτά για πάρτη του. 


    Στο τριήμερο αργίας που ακολουθεί θα πρέπει ο Kevin να διατηρήσει στη κατοχή του το lotto ticket αλλά και να μείνει σώος και αβλαβής. 

    Οι κακές ως επί το πλείστον κριτικές μιλάνε για μια κωμωδία χωρίς χιούμορ, που δε θα σου προσφέρει ούτε ένα έστω τυπικό χαμόγελο, ένα φιλμ χωρίς τίποτε έξυπνο και καμία δημιουργική στιγμή. 

    Κοινώς, μας λένε μην το δείτε. 

    Αν και ποτέ δεν κάναμε ότι μας λένε οι κριτικοί εδώ στο FilmBoy, έχω την αίσθηση ότι για το Lottery Ticket ίσως να έχουν μεγάλο δίκιο. 

    Έκανε πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 20 Αυγούστου και – ευτυχώς – δεν έχει ακουστεί κάτι για Ελλάδα. 

    Δείτε το trailer.  

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lottery Ticket Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top