F Harriet trailer: Η Cynthia Erivo είναι η ηρωίδα του αγώνα κατά της σκλαβιάς - FilmBoy Harriet trailer: Η Cynthia Erivo είναι η ηρωίδα του αγώνα κατά της σκλαβιάς - FilmBoy
  • Latest News

    Harriet trailer: Η Cynthia Erivo είναι η ηρωίδα του αγώνα κατά της σκλαβιάς


    Απόφοιτη της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου, η Cynthia Erivo έκανε για πρώτη φορά αισθητή τη παρουσία της στη θεατρική αναβίωση του The Color Purple το 2015 στο Broadway και η μεταπήδηση στο κινηματογράφο δεν άργησε με τους μικρούς αλλά χαρακτηριστικούς ρόλους της στα Widows και Bad Times at the El Royale να την αναδεικνύουν σε ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα.

    Στη νέα της ταινία υποδύεται την Harriet Tubman, μια Αμερικανίδα πολιτική ακτιβίστρια που πολέμησε κατά του θεσμού των σκλάβων κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου απελευθερώνοντας πάνω από 70 ανθρώπους από τα δεσμά.

    Το σενάριο έγραψε ο Gregory Allen Howard (Remember the Titans) μαζί με τη σκηνοθέτιδα Kasi Lemmons (Black Nativity) και συμπρωταγωνιστούν οι Leslie Odom Jr (Murder on the Orient Express), Joe Alwyn (The Favourite) και η Janelle Monáe (Hidden Figures).

    Το Harriet έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο πρόσφατο φεστιβάλ του Toronto όπου όμως όμως χαρακτηρίστηκε ως μια "τυποποιημένη" βιογραφική ταινία εξυμνώντας ωστόσο την ερμηνεία της Erivo.

    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες Αμερικής και Βρετανίας από το Νοέμβριο. 

    Δείτε τα αντίστοιχα trailers...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Harriet trailer: Η Cynthia Erivo είναι η ηρωίδα του αγώνα κατά της σκλαβιάς Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top