F Ο δημιουργός του Suicide Squad ετοιμάζει το μοντέρνο remake του The Dirty Dozen! - FilmBoy Ο δημιουργός του Suicide Squad ετοιμάζει το μοντέρνο remake του The Dirty Dozen! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο δημιουργός του Suicide Squad ετοιμάζει το μοντέρνο remake του The Dirty Dozen!


    Έχω φτάσει σε μια ηλικία που έχω σταματήσει πια να υστεριάζω σχετικά με την έλλειψη πρωτότυπων ιδεών στο Hollywood και τα αμέτρητα sequels, remakes, reboots κτλ. 
    It's just business. 
    Είναι όμως μερικές ειδήσεις που δε μπορούν παρά να σε κάνουν να μοιάζεις με καρτούν με το συννεφάκι από πάνω να γράφει "ουμφ"!

    Σύμφωνα λοιπόν με το Variety, η Warner Bros συμφώνησε με τον David Ayer και του παρέδωσε τα ηνία του μοντέρνου remake της κλασσικής πολεμικής ταινίας του 1967, The Dirty Dozen ή Και οι 12 ήταν Καθάρματα όπως είναι ο ελληνικός τίτλος.

    Σε σκηνοθεσία Robert Aldrich και με ένα cast που πετούσε φωτιές, το Dirty Dozen θεωρείται ένα από τα κλασσικότερα πολεμικά φιλμ όλων των εποχών, με τις εξαιρετικές κριτικές να οδηγούν σε μια εξαιρετική πορεία στα ταμεία αλλά και αναγνώριση με 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ και τη προσθήκη στις λίστες με τα καλύτερα του αιώνα της AFI.

    Μπορεί λοιπόν το Suicide Squad να ήταν εμπορικά μια επιτυχημένη ταινία όμως κανείς δε μπορεί να αρνηθεί ότι είχε... το μαύρο της το χάλι! 

    Παρεμπιπτόντως και προς μεγάλη ειρωνεία, είχε χαρακτηριστεί ως "Dirty Dozen with super villains"! 
    Με ποια λογική λοιπόν επέλεξαν αυτόν ως κατάλληλο για να αναλάβει το remake μιας τέτοιας ταινίας;

    Για να μην είμαι μηδενιστής, ο David Ayer πριν λίγα χρόνια μας έδωσε το Fury, μία πραγματικά πολύ καλή πολεμική ταινία που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το δυνατό της cast, και μένει να δούμε ποιο απ' τα δυο του πρόσωπα θα μας δείξει στο νέο Dirty Dozen.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο δημιουργός του Suicide Squad ετοιμάζει το μοντέρνο remake του The Dirty Dozen! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top