F Saint Maud trailer: Νέο αντισυμβατικό θρίλερ στα πρότυπα του Hereditary και του Midsommar! - FilmBoy Saint Maud trailer: Νέο αντισυμβατικό θρίλερ στα πρότυπα του Hereditary και του Midsommar! - FilmBoy
  • Latest News

    Saint Maud trailer: Νέο αντισυμβατικό θρίλερ στα πρότυπα του Hereditary και του Midsommar!


    Η A24 θέλει να χαρακτηριστεί από τις παράξενες, αντισυμβατικές ταινίες τρόμου που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια, και φαίνεται να το καταφέρνει με σχετική επιτυχία.
    Μετά λοιπόν το Hereditary και το Midsommar, έρχεται το Saint Maud, ένα εξίσου ενοχλητικό slowburn horror με …θρησκευτικές προεκτάσεις.

    Πρωταγωνίστρια είναι μια νέα γυναίκα, τη Maud, που εργάζεται ως νοσοκόμα σε ένα νοσοκομείο.
    Εκεί, η Maud θα πάθει μια εμμονή με τις ψυχές των αποθανόντων, προσπαθώντας να τις σώσει, αλλά κάποιες απειλητικές δυνάμεις και το αμαρτωλό παρελθόν της, απειλούν να θέσουν τέρμα στο ιερό ‘καθήκον’ της.

    Πρωταγωνιστεί η Jennifer Ehle (Vox Lux), η Morfydd Clark (Crawl), η Lily Frazer (Beauty and the Beast), ο Turlough Convery (Ready Player One) και άλλοι.
    Αυτή είναι η πρώτη σκηνοθετική δουλειά της Rose Glass, η οποία έγραψε και το σενάριο.

    Το Saint Maud έπαιξε νωρίτερα φέτος στο Fantastic Fest και οι κριτικές μιλάνε για μια ταινία που δεν είναι τρομακτική με την παραδοσιακή έννοια αλλά το σκοτάδι και ο αργός ρυθμός την εκτοξεύει.

    Η ταινία θα βγει στην Αμερική στις 27 Μαρτίου 2020.
    Ως τότε, δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Saint Maud trailer: Νέο αντισυμβατικό θρίλερ στα πρότυπα του Hereditary και του Midsommar! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top