F Emma trailer: Η Anya Taylor-Joy είναι η ομώνυμη προξενήτρα στη νέα κωμική διασκευή της νουβέλας της Jane Austen - FilmBoy Emma trailer: Η Anya Taylor-Joy είναι η ομώνυμη προξενήτρα στη νέα κωμική διασκευή της νουβέλας της Jane Austen - FilmBoy
  • Latest News

    Emma trailer: Η Anya Taylor-Joy είναι η ομώνυμη προξενήτρα στη νέα κωμική διασκευή της νουβέλας της Jane Austen



    Μόλις για τρίτη φορά στα πάνω από 200 χρόνια από την έκδοσή του, το κωμικό μυθιστόρημα της Jane Austen διασκευάζεται για τη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά με την Anya Taylor-Joy (Glass) στο πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Η Emma είναι μια όμορφη, έξυπνη, πλούσια αλλά και κακομαθημένη νεαρή κοπέλα, που μετά από ένα επιτυχημένο -κατά λάθος- προξενιό, μπλέκεται στα αισθηματικά όλων των γύρω της με ανατρεπτικά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα ξεχνάει να βρει τον έρωτα για τον εαυτό της.

    Τη διασκευή έγραψε η συγγραφέας Eleanor Catton, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε να κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο η έμπειρη φωτογράφος Autumn de Wilde.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Johnny Flynn (Beast), Bill Nighy (The Bookshop), Mia Goth (Suspiria), Miranda Hart (Spy), Josh O'Connor (God's Own Country), Callum Turner (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) και Rupert Graves (Death at a Funeral).

    Το Emma θα δούμε στα τέλη Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Emma trailer: Η Anya Taylor-Joy είναι η ομώνυμη προξενήτρα στη νέα κωμική διασκευή της νουβέλας της Jane Austen Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top